Life&style

U teškom tjednu barem je horoskop na tvojoj strani - pogotovo ako si ovan, bik, jarac ili škorpion

  • Nekako smo svi puni energije, premda i nije baš najsjajnija situacija zbog koronavirusa
  • Naime, proljeće je pred vratima pa ne čudi da se i mi „budimo“
  • Pogledaj što zvijezde otkrivaju za tvoj horoskopski znak ovaj tjedan

Uhhh, svašta se trenutačno događa, zar ne? Evo što može napraviti mali, nevidljivi virus! Doduše, ova situacija pokazat će i dokazati svima da se moramo držati zajedno te paziti jedni na druge kad postane ozbiljno. Kome koristi paničariti i širiti paniku? Radije se koncentrirajmo na lijepe stvari: u petak službeno počinje proljeće! A neki će horoskopski znakovi procvasti – poput ovna, bika, škorpiona i jarca. Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak…osim što ćeš više vremena provoditi u svoja četiri zida.

Ovan

Hrabrost, maksimalna snaga i kozmički bonus sreće: da, ovaj tjedan stajat ćeš na pobjedničkom postolju. Čega god se prihvatiš – uspjet će ti s lakoćom. Primjerice, na poslu ćeš dobiti same pohvale, a moguće i napredovanje. I novi projekti su ti pod dobrom zvijezdom. Važno je da ne pretjeraš – ostani prizemljena i osluškuj kako se razvijaju stvari.

Bik

Jednostavno ćeš oduševljavati inicijativom i kompetencijom. Tvoja karizma privlačit će ljude. Zbog toga ćeš privatno i poslovno sklopiti zanimljive kontakte. Jako se dobro slažeš s partnerom jer točno znaš što moraš napraviti kako bi ga usrećila.

via GIPHY

Blizanci

Ako se želiš boriti za nešto ili nekoga, sada je pravo vrijeme da se aktiviraš. Pri tome moraš imati dugoročnu strategiju. Osim toga, ponašaj se kao da ove godine moraš sve završiti – i uspjet ćeš. Seks će ti trenutačno biti najbolji način opuštanja.

Rak

Je li vrijedno konflikta ili ipak postoje neke druge mogućnosti za rješenje nesporazuma koji te muči? Iskreno: ne isplati se svemu davati puno pompe, a i nije svaki tip vrijedan tvog emocionalnog angažmana. Međutim, ako se ipak aktiviraš, imaš dobre šanse pronaći kreativno i zadovoljavajuće rješenje problema.

Lav

Za napredovanje na poslu treba puno hrabrosti i truda: puno ljudi puno priča, ali kad dođe vrijeme za djela, onda su tihi. To je tvoja prilika – naime, ti sa svojim trenutačnim optimizmom lako možeš popuniti sve rupe. To će ti donijeti dodatne bodove. Međutim, tvoj dragi neće baš imati razumijevanja za tebe – moguće su ozbiljne svađe i problemi.

via GIPHY

Djevica

Jako je važno da počneš raditi planove za budućnost! Nikako se ne smiješ opustiti! Što želiš sljedeće postići i koju želju si želiš ispuniti? Razmisli, stavi na papir i počni planirati! Ako si solo i u potrazi si za gospodinom Pravim, situacija je obećavajuća.

Vaga

Kaže se: tko riskira, profitira! Bit ćeš vrlo motivirana za posao – iskoristi to te napusti svoju komfornu zonu pa iskušaj nešto novo. Međutim, svoje odluke ne smiješ donositi u zrakopraznom prostoru: 1. Sakupi odgovarajuće informacije. 2. Razgovaraj o tome sa svojim partnerom – na primjer, ako je riječ o vašem stanu. Vrijeme je za ozbiljne planove!

Možda vas zanima Ovih 6 horoskopskih znakova pršti od energije – jednostavno ne mogu sjediti ni minute Rubrika Life&style Life&style

Škorpion

Osjećaš se sjajno, donosiš dobre odluke te motiviraš ljude oko sebe! Osim toga, svemir će ti pokloniti dodatnu dozu kreativnosti te brojne fenomenalne ideje. Ako sada nemaš vremena i mogućnosti provesti ih u djelo, nema veze. Naime, većina su dugotrajni projekti. Slobodno si priušti malo odmora i uživanja u društvu s najdražima.

via GIPHY

Strijelac

Vrlo je važno prenositi korisne informacije. Na poslu će biti sve OK dok god je sve transparentno. Dakle, nemoj raditi u tišini, nego obavijesti svoje kolege o tome što si naumila. Ni tvoj partner ne voli kad ga isključiš iz nečega. Doduše, dobro ga poznaješ, ali on voli kad ga nešto pitaš.

Jarac

Sve će ti biti lijepo u životu, osjećaš se fenomenalno i bit ćeš kraljica flerta ovoga tjedna! Osim toga, stalno si u akciji, započet ćeš tisuću projekata i upoznat ćeš hrpu ljudi. Međutim, tvoj dragi teško će pratiti tvoj tempo. Usrećit ćeš ga ako mu pokažeš da je on doista tvoj najdraži.

Vodenjak

Diskrecija, šutnja i povučenost su sve! Što ćeš manje govoriti o tome što ti je na umu, to bolje. Za tebe je trenutačno najbolje ostati što moguće više kod kuće, ležati na kauču, gledati serije, kuhati, čitati… Jednostavno se opuštaj i budi strpljiva – uskoro će doći tvoje vrijeme.

via GIPHY

Ribe

Kako je lijepo da je napokon sve uravnoteženo! Doživljavaš predivne, čulne, opuštene trenutke sa svojim najdražim. Razumijete se bez riječi te uživate u svojim sličnostima te ne gledate stvari koje vas živciraju ili mogu rastaviti.

Možda vas zanima Poznaješ li nekog takvog? Ova tri horoskopska znaka su istodobno i naivna, ali i mudra Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0