Life&style 30. lipnja 2015.

U Termama Tuhelj održan deseti po redu Celebrity Day

Jedan od najpoznatijih rokera bivše Jugoslavije Srđan Gojković Gile iz Električnog orgazma stao je pred kamere seminarista desete po redu Fotosofije, besplatnog seminara za naprednu fotografiju Damira Hoyke koji se pod pokroviteljstvom kompanije Epson i Raiffeisen banke održava u Termama Tuhelj.

"Ovo je izvrsna prilika talentiranim fotografima da se okupe i isprobavaju razne fazone. Često su me fotografirali u 35 godina karijere, a ja i sam ponekad fotkam, ali mobitelom", rekao je Gile koji je nakon Celebrity Daya otputovao za Ljubljanu na koncert Boba Dylana.

 | Autor:

Snimanju su se pridružili i naš komičar Zuhra, glumac Goran Grgić, glumica Danijela Pintarić, Tomislav Jelinčić, Natko Zrnčić Dim, Mario Valentić, Marko Vargek, Mihovil Horvat, sarajevska glumica Maja Zećo, zatim bivše Miss Universe Slovenije Iris Mulej i Marika Savšek koja je umjesto na medeni mjesec došla u Terme Tuhelj, slovenski pjevač Miha Merlak i DJ Pero, te beogradska glumica Lena Bogdanović, poznata po ulozi u seriji Žene s Dedinja.

 | Autor:

"Ovdje sam drugu godinu za redom iz jednog jedinog razloga - prošle godine su mi Hoykini seminaristi snimili božanstvene portrete", ispričala je Lena između dva poziranja.

Kako bi sve prošlo besprijekorno, pobrinuo se i sam Hoyka asistirajući svojim seminaristima.

"Drago mi je da se odlično zabavljamo unatoč kiši koja lije. Veliko hvala svim kolegama iz šoubiznisa koji su i ove godine došli i spremno pozirali mojim seminaristima i na taj način im omogućili jedinstvenu priliku snimanja celebrity portreta", rekao je Hoyka.

 | Autor:

Nakon fotografiranja, održao se i tradicionalni Fotosofia malonogometni turnir na kojem su se ove godine ekipama HTV, RTL i Nova tv pridružile ekipe RTV Slovenija i Federalna TV BiH. Turnir je osvojila ekipa HTV, a u revijalnoj utakmici su 'Prijatelji Terma Tuhelj' rezultatom 1:0 pobijedili ekipu poznatih pojačanu Ahmetom Tutom , veleposlanikom Republike Turske u Republici Hrvatskoj.

Više slika pogledaj u galeriji...

Komentari 0