Life&style
U salonima Vesne Spose proljeće je već stiglo! U salonima Vesne Spose proljeće je već stiglo! U salonima Vesne Spose proljeće je već stiglo! U salonima Vesne Spose proljeće je već stiglo! U salonima Vesne Spose proljeće je već stiglo! U salonima Vesne Spose proljeće je već stiglo! U salonima Vesne Spose proljeće je već stiglo! 1/12 U salonima Vesne Spose proljeće je već stiglo! U salonima Vesne Spose proljeće je već stiglo! U salonima Vesne Spose proljeće je već stiglo! U salonima Vesne Spose proljeće je već stiglo! U salonima Vesne Spose proljeće je već stiglo!

U salone Vesne Spose proljeće je već stiglo!

Dolaskom prvih sunčevih zraka iz zimskog sna budi se cijela Hrvatska, a dizajneri već odavno imaju spremne sve nove modele kako bi dočekali proljeće sa stilom i u trendu.

Jedno od najvećih imena hrvatske modne scene, Vesna Pretković, ponovno je pripremila bajkovite kreacije, no ništa manje nismo ni očekivali.

 | Autor: Sposa Sposa U salonima Vesna SPOSA proljeće je stiglo prije vremena te je tako svjetlo dana ugledala nova kolekcija Blue Sky koja svojim krojem i aplikacijama zaista odiše proljećem. Naglasak je na zavodljivim krojevima predivne plave nijanse sa cvjetnim motivima koji su u isto vrijeme i razigrani i romantični. Uz vlastite kreacije Vesne Pretković u salonima možete pronaći i kreacije svjetski poznatih brendova Demetrios, Pronovias, Eleni Elias, Jovani i Terani.

 | Autor: Sposa Sposa Trenutno u Vesna SPOSA salonima možete pronaći mnoge pogodnosti za kupovinu večernjih haljina jer se maturalne večeri brzo približavaju Svjetski trendovi se prate i u Vesni SPOSI te su tako nastale nove kolekcije vjenčanica koje svojom bezvremenskom ljepotom oduzimaju dah. Svoju savršenu vjenčanicu mladenke mogu izabrati između Demetriosa, Pronoviasa, Maggie Soterro, Elie by Elie Saab, Zuhaira Murada, Vesne SPOSE i My Lady.

 | Autor: Sposa Sposa Trenutno su aktualni modeli poput sirene, A-kroja i neizbježne princeze koja nikada ne izlazi iz mode. Ove moderne salone možete prinaći u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Varaždinu i Karlovcu gdje će vas uvijek dočekati besprijekorna usluga, a klijenti se mogu javiti putem e-maila, društvenih mreža - Facebooka i Instagrama, kontakt broj salona (01 4818 582) te putem Whats Appa, Vibera i Messengera. Također, bitno je napomenuti da možete dobiti i uslugu šivanja po mjeri tako da sve djevojke koje si ne pronađu haljinu ili vjenčanicu savršenog kroja imaju mogućnost sašiti po svojim mjerama.

Cijeli specijal posvećen vjenčanjima pročitaj ovjde. 

Photo: Sposa

Komentari 0