Life&style

U Rimu možeš unajmiti dečka - da bi tvoj odmor na fotkama djelovao baš savršeno

  • Turistička agencija odlučila je riješiti ''problem'' svih koji u Vječni Grad dođu bez partnera
  • Cilj je izazivati zdravu ljubomoru svih koji te prate na društvenim mrežama
  • "Insta dečko" ima i ulogu fotografa, da napravi fotke bolje no što ti možeš

Posjetiti Vatikan, Koloseum, Španjolske stube i Dvorac Sant' Angelo bez muške pratnje? Otići na pizzu, spritz i slikati se pored Fontane di Trevi, prošetati Trastevereom bez da te netko drži za ruku? Vječni grad, a ti sama? Nama to zvuči kao potencijalno dobri praznici, prilika za odličan provod, ali jedna talijanska turistička agencija misli da u Rimu pod svaku cijenu (doslovno!) trebaš imati dečka. Agencija Roma Experience stoga nudi posebnu ponudu za sve one kojima u Rimu nedostaje ''čvrsta muška ruka''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lifestyle ⚜️ Travel ✈️ Italy 📌 (@abakumovanastia) on

''Agencija Roma Experience razumije društvenu važnost odličnih fotografija s odmora. Tako možeš izazivati zdravu ljubomoru svojim prijateljima i pustiti ih da im oči sjaje od zavisti dok gledaju u mobilne telefone. Odlične slike na Instagramu na kojima ćeš pokazati da si na praznicima i da nikad nisi izgledala bolje - upravo zato velikodušno smo lansirali Insta Dečko uslugu.'' - stoji u (alarmantnom i zabrinjavajućem!!!) uvodu.

Možda vas zanima Planiraš putovanje u 2019.? Evo par savjeta koji će ti sigurno pomoći Rubrika Life&style Life&style

U nastavku agencija objašnava da nije svatko dobar fotograf poput Maria Testina ili, pak, entuzijastičan poput Kanya Westa. Opet zabrinjavajuće? Upravo zato Insta Dečko kojeg možeš unajmiti ujedno je i tvoj odani fotograf i pravi profesionalac u snimanju. Možeš unajmiti i samo fotografa, bez da ti bude dečko, ali to je manje zabavna opcija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Madisson (@madisson.james) on

Sve što trebaš učiniti je rezervirati privatnu turu u ovoj agenciji i odabrati uslugu Insta Dečko. Za slučaj da te ovaj mudri uvod nije baš uvjerio, iz agencije su naveli zašto je Insta Dečko bolji od običnog dečka. Prvi razlog je, dakako, činjenica da se Insta Dečko nikad neće umoriti od toga da te fotka, a fotke će ti biti predivne i uvjerljive. Osim toga, primoran je s tobom ostati 3 sata i za to vrijeme možete napraviti stotine fotki. Cijena jedne ovakve ture, ako želiš samo fotografa, je 735 eura, a ako želiš da ti on bude i Insta Dečko - to košta 350 eura više! U turu su uključeni obilasci najatraktivnijih lokacija na kojima bi se mogla fotkati. Povijest i umjetnost? U malim dozama, ne valja se preopteretiti! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marie Carlizza (@romecoupdecoeur) on

Suludo, zar ne? Ipak, nekako vjerujemo da će ova usluga, koliko god luda i besmislena, pronaći svoje poklonike na svakom koraku. I definitivno baciti novo svijetlo na turističke djelatnosti diljem svijeta. Zašto Pariz već nije reagirao?!

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0