Life&style

U pravi čas: najljepša obuća koju trebate ove zime sada je na popustu!

Sniženje u Deichmannu već je počelo, a u bogatom asortimanu nalazi baš sve što vam treba za zimu i blagdane! Obuća i modni dodaci u Deichmannu sniženi su i do 50%, a artikli obuhvaćaju sve – od zimskih i termo čizmi za cijelu obitelj, trendy svakodnevnih čizmi, obuće od kože pa sve do najljepših salonki za ulazak u 2022.!

Najljepše doba godine – u najljepšim čizmicama!

Razgledavanje Božićnih svjetala, uživanje u hrani i kuhanom vinu na gradskim ulicama zahtijevaju toplu i udobnu obuću u kojoj ćete biti spremni na duge šetnje bez straha od hladnoće. Upravo takvu obuću po sniženoj cijeni pronašli smo u Deichmannu. Trendy gležnjače, ali i visoke čizme dolaze u više boja, a birati možete između ravnih modela, chunky čizmica te različitih visina pete. Nama su za oko zapeli klasični model smeđih oksfordica nosiv u svim kombinacijama, a tu su i elegantne crne gležnjače te tople, visoke gležnjače s vunenom podstavom

 | Autor: Deichmann Deichmann

Sjajan korak u 2022!

Bez obzira kako planirate dočekati Novu godinu, uz ponudu salonki po sniženim cijenama u Deichmannu osjećat će se glamurozno i svečano! Udobne salonke sa sjajnim naglaskom, visoke crne potpetice s neočekivanim detaljima ili zlatne salonke sa šljokicama? Izbor nije jednostavan, ali ponuda u Deichmannu garantira da će svatko pronaći svoje idealne cipelice za ulazak u 2022.!

 | Autor: Deichmann Deichmann

Let it snow!

Ako preferirate zimu provesti u aktivnostima na otvorenome, uživajući u snježnim radostima, imamo odlične vijesti za vas! Sniženja u Deichmannu ususret blagdanima izvrsna su prilika da pronađete kvalitetne termo čizme za cijelu obitelj. Sanjkanje i grudanje bit će još ljepše kada bezbrižno možete zakoračiti snježnim krajolikom! Razgledajte ponudu i pronađite cipele za vanjske aktivnosti za žene, muškarce te djecu svih uzrasta!

 | Autor: Deichmann Deichmann

Sniženja u svim poslovnicama Deichmann traju od 14. 12. do 29. 12. kako biste na vrijeme pronašli sve modele obuće koja će vama i vašoj obitelji trebati ove zime. Ponudu istražite na web stranici Deichmanna.

Photo: Deichmann