Life&style

U potrazi si za provodom na Jadranu? Ova mjesta te čekaju!

miss7 još jednom kreće u akciju za tebe! Ako se nalaziš na obali, donosimo ti najzanimljivija (i najuzbudljivija) događanja. Uživaj!

Zadnji tjedan mjeseca srpnja je pred nama. Iako naša cijela zemlja vrvi super događanjima, ovotjedni vodič posvećujemo isključivo mjestima na obali, gdje se nakon dobrog provoda možeš prebaciti na odmor na plaži.

PETAK - Dubrovnik

Možemo za promjenu početi od juga. Dubrovnik uvijek vrvi ludim događajima, Revelinov klupski program nikad nije bio bolji, no zašto večer ne bi počela dobrom poezijom, i to u interpretaciji glazbene dive Tereze Kesovije. A kako to zvuči kada ova umjetnica u Kneževu dvoru opjeva Arsena Dedića, Luku Paljetka ili Ivu Vojnovića? Možeš saznati na koncertu Tereze Kesovije od 21.30 u Dubrovniku.

 

A post shared by caughtulookin (@caughtulookin) on

SUBOTA - Supetar na Braču

Još jedan koncert i to Festival urbane glazbe Voi`sa. Mjesto događanja je plaža Acapulco u Supetru na Braču. U petak nastupa Urban&4, dok će u subotu atmosferu dizati Elemental. Sjajna Remi i dečki sasvim sigurno će napraviti dobru atmosferu, a sve o eventu saznaj ovdje. Cijena karte za koncert je 50 kn, dok na dan održavanja će biti 70 kn.

 

A post shared by Elemental (@elementalbend) on

NEDJELJA - Hvar

Ovaj način zabave već su odavno prepoznali stranci, ali čini se kako su i naši ugostitelji skužili što je to što privlači, većinom mlađu, publiku. Pub Crawl je kombinacija zabave, upoznavanja novih ljudi, te mutnog jutra koje te očekuje. Naime, u cijenu od 170 kuna je uključena vožnja brodom oko Paklenih otoka. U 60 minuta te vožnje se pije do iznemoglosti, usput se dobije majica, te ulazak u jedan od luksuznih klubova (naša pretpostavka da je Carpe Diem u pitanju:). U međuvremenu navraćaš u ostale hvarske klubove i u svakom dobiješ piće dobrodošlice. Živjela!

PONEDJELJAK - Brač

Početak tjedna nakon partijanja valjalo bi započeti kulturnim događanjem, čisto da se opravdaš za svoje vikend postupke. Zašto ne bi otišla na Brač i posjetila 61. Ljetne priredbe: Komedija Bračni [s]provod? U produkciji Aplauz Teatra, u glavnim ulogama su Slavko Sobin i Lana Blaće. Po povoljnoj cijeni karte saznaj kako izgleda kada jedan mladi par nakon tri godine veze s usponima i padovima dolazi do pitanja: brak ili ne?  | Autor: PROMO PROMO

UTORAK - Poreč

Što kažeš na malo dobre fešte u Istri? Onda bi se svakako trebala zaletjeti do Poreča. Tamo te čeka kombinacija sporta i zabave koja počinje već od 10 ujutro na plaži Brulo. Uz potporu resorta i hotela Valamar, dočekat će te zabava koja će potrajati do kasnih noćnih sati. 

SRIJEDA - Vis

Na prekrasnom Visu još malo kulture. U zanimljivoj verziji i u izvedbi Teatra GLLUGL prikazat će se Hasanaginica, drama u E molu za klavir i glumicu. Redateljsku palicu preuzima Tamara Kučinović i ansambl, a u glavnim ulogama su Katarina Arbanas i Petar Eldan. "Jednom su negdje u svijetu postojali Ona i On, Žena i Muškarac, ljubavnici, prijatelji, Majka i Otac…"  | Autor: PROMO PROMO

ČETVRTAK - Šibenik

Planiraš li posjet Šibeniku ovih dana, a još si i ljubiteljica plesa? Onda će te oduševiti činjenica da će do 29.7. trajati Šibenik Dance Festival. Plesne performanse će održati umjetnici iz Hrvatske i susjednih zemalja. Četvrtak će biti rezerviran za jazz plesače, te dječji program. Program počinje od 21 sat na Trgu Republike Hrvatske kolažom plesnih točka "Break of a Dream", u produkciji Kluba za djecu Pinokio iz Zagreba. Zatim će dubrovački plesni klub Step`n Jazz predstaviti prvi dio plesne predstave "Rhythm is a Dancer"; a u 22 sata počinje predstava "Sanjarenje" čakovečkog Studija za suvremeni ples Teuta.

Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: PROMO

Komentari 0