Life&style

U novu godinu uđi s jasnim ciljem nadahnuta knjigom "Žena s planom" koju danas možeš osvojiti

  • Nastavlja se tvoj omiljeni Christmiss adventski kalendar
  • Sve do Božića imaš priliku uključiti se u naš nagradni natječaj na miss7 profilu na Instagramu i osvojiti super nagrade
  • Danas imaš priliku osvojiti super nagradu - knjigu "Žena s planom", rokovnik i termosicu

Polako nam se približava vrijeme novogodišnjih odluka, a kako bi ih sve uspjela i ispuniti potreban ti je dobar plan. Uz Alfin ženski paket zimski dani više neće biti tmurni i dosadni jer u paketu dolaze bestseler "Žena s planom", prekrasna termosica i rokovnik inspiriran istoimenom knjigom! Autobiografija Maye Musk nadahnut će te i potaknuti da u 2024. godinu uđeš s novim planovima, zato uz nju dolazi i prekrasno dizajniran rokovnik s kalendarom i poticajnim citatima iz knjige.

Termosica će ti pomoći da se ugriješ toplim čajem, a dizajnom će se sjajno uklopiti uz rokovnik. Razveseli sebe ili dragu osobu i ne propusti sjajnu priliku za osvajanje ovog vrijednog paketa!

 | Autor:

Sve što trebaš napraviti kako bi ga osvojila je posjetiti miss7 profil na Instagramu, potražiti fotografiju knjige "Žena s planom" i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @alfa.knjige, lajkati objavu i u komentaru označiti osobu koja bi također htjela osvojiti ovu nagradu. Igramo se do sutra u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnicu ili dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: None

Komentari 0