Life&style

U najbližem dm-u čekaju vas pokloni i višestruki bodovi

Jeste li znali da je 9. svibnja 1996. otvorena prva prodavaonica dm-a u Hrvatskoj? Već 25 godina dm je tu za sve nas, a kako bi obilježili ovu veliku obljetnicu, za sve kupce pripremili su poklone koji vas čekaju u najbližoj prodavaonici dm-a!

Kako bi vam kupnja u dm-u uvijek bila praktična i slavljenička, sve do 10. svibnja, za svaku kupnju u iznosu iznad 200 kuna dm vam poklanja torbu za kupnju. Preporučujemo vam da u svojoj novoj trajnoj torbi ostavite mjesta i za brojne proizvode koji će vam donijeti čak 25x više bodova do 16. svibnja.

Naime, rođendanskom slavlju pridružili su se i dm-ovi partneri. Pri kupnji svih proizvoda Durex, Signal, Ciliit Bang, Lime&Rust i Vanish te pri kupnji deterdženata za pranje i njegu rublja Persil i Perwoll ostvarujete višestruke bodova koji vam donose super uštede u dm-u.

Veliku proslavu uveličat će i mnogima omiljena dm marka Balea. Limitirano izdanje gela za tuširanje osmišljeno je za sve koji žele obilježiti ovu veliku obljetnicu s dm-om. Ovaj jedinstven gel za tuširanje Balea dm vam poklanja za svaku kupnju obavljenu u dm-u tijekom nedjelje 9. svibnja i ponedjeljka 10. svibnja.

Iznenađenjima iz dm-a još nije kraj. Zato nastavite pratiti dm na Facebooku i Instagramu te ne zaboravite posjetiti www.dm.hr za još više informacija o pogodnostima i poklonima koji vas čekaju.

 

Photo: dm.hr