Life&style

U miss7 muzeju prijateljstva imali smo Girls Night s besplatnim džin tonikom, evo kako je bilo

Naš miss7 muzej prijateljstva, stvoren s tobom i za tebe, ovih dana živi punim plućima. Sinoć smo, povodom sjajnog odaziva naših čitateljica, odlučili organizirati Girls Night u sklupu kojeg smo, uz kupljenu ulaznicu, častili besplatnim gin tonicom. I pritom smo se sjajno zabavili...

Naš miss7 muzej prijateljstva, stvoren s našim čitateljicama i za njih, ovih dana živi punim plućima. Višemjesečni projekt, uprostoren u Muzeju Mimara, pun je života upravo zbog naših čitateljica i posjetiteljica koje dolaze kako bi svoje prijateljstvo podijelile proslavile i zapečatile u najfotogeničnijem mjestu u gradu. Djevojke uživaju u sedam različitih koncepata, osmišljenih od strane osam umjetnica te potom sudjeluju u brojnim interaktivnim sadržajima i nagradnim igrama. 
 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell Sinoć smo u Muzeju, potaknuti brojnim posjetama, odlučili organizirati Girls Night u kojoj smo naše posjetiteljice, uz kupljenu ulaznicu, častili besplatnim džin tonikom. Piće za naše drage prijateljice organizirali smo unutar Cafea Gymnaisum koji je već osvanuo u blagdanskom ruhu, s prekrasnim zlatno-srebrnim ukrasima.  | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell Djevojke su, zajedno s novinarkama miss7, uživale u zajedničkom druženju, a neke od njih rado su se i fotkale za uspomenu:  | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell A neke su, pak, fotkale svoj džin:

Uz najljepše dojmove, poželjele su da organiziramo još pokoju ovakvu večer. Naravno, njihove želje su osluhnute pa će se nova Girls Night s besplatnim džin tonikom održati već idućeg utorka, 27. studenoga. Dakle, nemoj žaliti ako si propustila naše jučerašnje druženje. Pridružit ćeš nam se drugi put, a u miss7 muzej prijateljstva možeš svratiti sve do 2. prosinca, kada zatvaramo našu izložbu.

Photo: Luka Stanzl/Pixsell
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luka

    Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna ... prikaži još!