Life&style

U Londonu je otvoren cocktail bar za pse!

I moramo priznati da smo oduševljeni! Bar je otvoren u londonskoj četvrti Mayfair, zove se Smith&Wistle, i imaju savršene menije za psiće.

Još jedan razlog da se pitamo "zašto ne živimo" u Londonu? Ili u nekom sličnom gradu s tako fora mjestima? OK, ima u Zagrebu Cat Caffe gdje možeš maziti mace, ali da sa svojom pasicom Bellom (nek se zove tako, rasu ubaci sama) odeš u petak navečer na dva Cosmopolitana ili Marguerite? Eh, za sad se za to treba uputiti u londonsku četvrt Mayfair gdje postoji koktel bar u kojem osim za tebe, osoblje spravlja i meni za tvog četveronožnog ljubimca.. U baru Smith&Whistle tvoj će ljubimac moći uživati u četiri vrste koktela - Hound`s Hops, Bubbly Bow Wow, G&T: Ginger Tails  i Poochie Colada.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

U ovom londonskom baru vjeruju da je zadovoljan pas, najsretniji pas. Tako su povodom travnja, koji je službeno nacionalni mjeseca pasa, u ovom baru pripremili čak 4 specijaliteta za psiće. Svaki od njih je visoko vrijedan i hranjiv za tvog dlakavog kućnog ljubimca. Kokteli specijalizirani za pse nastali su u suradnji barskih miksologa (znamo da znaš da je to moderno ime za koktel majstora) te poznatog nutricionista za pse Davida Jacksona. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Sva četiri koktela sadrže sve sastojke koji ne štete zdravlju psića. Kokteli za pse se poslužuju na terasi i kod glavnog bara, a društvo četveronožnim slatkicama mogu raditi i njihovi vlasnici. Oni će pak moći uživati u britanskim craft pivima, vrhunskom vinu te posebnim, koktelima za nas dvonošce.

Možda vas zanima Koji je kućni ljubimac idealan za tvoj znak Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Koktel Hound`s Hops je pivo za pse s okusom metvice, G&T: Gingers Tails je tonik od svježih biljski s dodatkom đumbira (koji se ipak ne preporučuje psićima mlađima od 4 mjeseca); Bubbly Bow Wow je prosecco s infuzijom cvjetne loze i ginsenga s borovnicom, i na kraju Poochie Colada, ili voda s okusom koksa, mladog kelja i brokule. Možemo samo reći: vau vau! 

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0