Life&style
U dm-u potražite genijalne shimmer kreme i svjetlucava ulja U dm-u potražite genijalne shimmer kreme i svjetlucava ulja U dm-u potražite genijalne shimmer kreme i svjetlucava ulja U dm-u potražite genijalne shimmer kreme i svjetlucava ulja U dm-u potražite genijalne shimmer kreme i svjetlucava ulja U dm-u potražite genijalne shimmer kreme i svjetlucava ulja

U dm-u potražite genijalne shimmer kreme i svjetlucava ulja

Neka ljeto traje, traje i traje

Već ste se vratili s godišnjeg odmora i imate osjećaj da je ljeto pri kraju? Nemojte se prepustiti takvom razmišljanju i preuzmite stvar u svoje ruke. Zadržite taj osjećaj ljeta u svojoj glavi i na svojoj koži. Uživajte u suncu, osvježite se ljetnim koktelom i u dm-u otkrijte limitiranu kolekciju TANSATION by essence&CATRICE uz koju ćete zadržati sjaj i preplanulost ljeta na vašoj koži – gdje god i kad god.

Ako želite zadržati i obnoviti preplanuli ten i u svakom trenutku izgledati kao da ste se netom vratili s plaže, tu je krema za tijelo i lice essence Shimmer Like A Coralista Bronzing Shimmer. Zahvaljujući bronzing i shimmer efektu, vaša koža će zablistati. Sve što je potrebno jest ravnomjerno nanijeti manju količinu kreme i utrljati je u kožu laganim kružnim pokretima.

Miriše na ljeto! Neka to uvijek bude tako uz mirisne vodice za tijelo essence koje će vas osvježiti i hidratizirati vašu kožu. Uz essence Chasing The Tan brončanu mirisnu vodicu, postići ćete i zadržati prirodan i zdravi izgled bez sunčanja.

Neka ljeto potraje što dulje uz limitiranu liniju TANSATION! Otkrijte što još krije ova kolekcija i u kojim je prodavaonicama dm-a možete potražiti na www.dm.hr.

Photo: dm.hr