Life&style

U dm-u otkrijte K&J Beauty

Predstavljamo pet proizvoda korejske i japanske kozmetike za besprijekoran ten

Gracioznost, savršena glatkoća, porculanska put i besprijekoran ten – ovako najčešće opisujemo lica žena s Dalekog istoka, čijim se tajnama ljepote često inspiriramo. U azijskoj se kulturi, naime, velika pažnja posvećuje njezi lica, a beauty rituali prenose se s koljena na koljeno. Iako se međusobno razliku po broju koraka, pa se tako primjenjuje njih šest, osam, deset ili čak dvanaest, tajna beauty rituala je i u posebnim istočnjačkim proizvodima.

 | Autor:

Kako bi vam približio njihove prednosti, dm vam nudi sedam brendova korejske i dva japanske kozmetike koji donose inovativne i visokokvalitetne proizvode za cjelovitu njegu kože. U nastavku ćemo predstaviti odabranih pet proizvoda.

Maske u kriškama i cvjetne maske Kocostar

Najposebniji su proizvodi ovog korejskog branda maske u kriškama i cvjetne maske. Sastoje se od 12 malih dijelova natopljenih prirodnim esencijama u obliku kriški voća i povrća te latica cvijeća, a uz lice mogu se nanositi i na ostala područja tijela. Riječ je o inovativnom korištenju maski - sada je moguće stavljati i skidati masku dio po dio, primjenjivati istu masku na različitim dijelovima tijela te istovremeno koristiti više različitih maski. Među njima je i maska od lubenice koja revitalizira kožu lica te joj vraća zdravi sjaj.

Primjena superhrane na koži

Superhrana pokazuje izvanredne učinke i prilikom primjene na koži, otkrio je to Farmskin. Na temelju te spoznaje, Farmskin je uskladio različite učinke dvanaest superhrana s našim kožnim problemima. Među maskama Superfood for skin je i maska od mrkve koja dubinski pročišćava pore i pruža osjećaj čistoće, a izvrsna je za sve tipove kože koji traže umirujuću hidrataciju, blistav ten i čiste pore.

Zaštita od sunca i sprječavanje nastanka bora

M Perfect Cover BB Cream je omiljeni Misshin proizvod. To je proizvod koji kombinira njegu kože i šminku, ima zaštitni faktor 42 i jamči zaštitu od sunca, prekriva i smanjuje tragove tamnih mrlja na licu te sprječava nastanak bora. Primjeren je svim tipovima kože.

Super Hyaluronic Acid, osnovni sastojak svih proizvoda Hada Labo Tokyo

Dostupna ekskluzivno u dm-u, japanska linija Hada Labo Tokyo donosi proizvode čiji je osnovni sastojak Super Hyaluronic Acid, jedinstvena mješavina 3 vrste hijaluronske kiseline koja pruža dublju i višeslojnu hidrataciju, čime se povećava razina vlage u koži. Među njima je i Hada Labo Lotion No.1, lagani vodenasti gel koji prodire u najdublje slojeve kože, a u Japanu se svake dvije sekunde proda po jedan njegov primjerak.

 | Autor:

Dobro jutro, imate dobru kožu!

COSRX, korejska linija proizvoda donosi rješenja za razne probleme s kožom među kojima je i Good Morning gel za čišćenje. Ovo nježno sredstvo za čišćenje u obliku gela s blago kiselom razinom pH ne nadražuje kožu, ali učinkovito uklanja sve nečistoće. Koristi se ujutro i navečer, nakon skidanja šminke.

Više informacija saznajte na internetskoj stranici ili Facebooku dm-a.

Photo: None

Komentari 0