Life&style

U dm-u još veći izbor prirodnih proizvoda

Na dm-ove police stigle Eko tinkture DARvitalis koje pomažu kod različitih tegoba

Sve one koji su u potrazi za biljnim rješenjima kod tegoba poput manjka sna ili menstrualnih bolova, razveselit će vijest kako su na police dm-ovih prodavaonica stigle Eko tinkture DARvitalis. Riječ je o proizvodima koji pomažu u očuvanju zdravlja i vođenju održivijeg života, a nastali su prema načelima ekološke poljoprivrede te ne sadrže bojila, konzervanse i arome. U nastavku saznaj više o tinkturama i upoznaj se s novim proizvodima u dm-u.

Što su tinkture?

Tinkture se već stoljećima koriste kao ljekovit ekstrakt biljaka, a kao sredstvo za izvlačenje ljekovitih svojstava iz biljke koristi se alkohol. Naime, ljekovite se tvari puno lakše otapaju u alkoholu. Tinkture su mnogo snažnije od čajeva i smatraju se pravim načinom u iskorištavanju sve ljekovitosti bilja, a pomažu i kod različitih tegoba. Mogu se koristiti samostalno ili kao dodatak piću i hrani.

Pomoć za što bolji san

Ako se boriš protiv nesanice i imaš nemiran san, isprobaj eko tinkture. Na dm-ovim policama možeš pronaći DARvitalis Eko tinkturu Passiflore koja će ti pomoći pri opuštanju i što mirnijem snu, dok će u postizanju prirodnog sna doprinijeti Eko tinktura Valerijane.

 | Autor:

Glog doprinosi cirkulaciji

Kolanje krvi organizmom ili cirkulacija važna je za normalno funkcioniranje organizma jer omogućava prijenos kisika i hranjivih tvari do svih tjelesnih stanica. Glog, čije su koristi poznate još iz srednjeg vijeka, može doprinijeti u tome, a u dm-u ga možeš pronaći u verziji DARvitalis Eko tinkture Gloga.

Pomoć u smanjenju menstrualnih tegoba

Grčevi i bolovi česti su neugodan suputnik već ionako neugodne menstruacije. U tim slučajevima može pomoći biljka vrkuta koja je u narodu prihvaćena kao najbolji prijatelj žene i smatra se sredstvom protiv menstrualnih tegoba, i prije, i poslije. Zato je poželjno u torbicu ubaciti Eko tinkturu Vrkute i imati ju spremnom kada zatreba.

Ovo su samo neke od DARvitalis Eko tinktura dostupnih u prodavaonicama dm-a, a među ostalima su i one koji pomažu uravnoteženoj funkciji jetre, želuca, prostate, urinarnog trakta, ali i regulaciji tjelesne težine. U dm-u možeš pronaći i druge DARvitalis proizvode, poput čajnih mješavina.

Više informacija pronađi na Facebooku ili internetskoj stranici dm-a.

Photo: None

Komentari 0