Life&style

U čudesnoj šumi od 250 borova na Adventu na Gradecu čeka te i lijepa humanitarna priča

  • Blagdansko ozračje sve nas potiče na zajedništvo i pomoć onima u potrebi
  • Advent na Gornjem gradu ove godine nudi ti upravo takvu priliku!
  • Simboličnom gestom posjetitelji ovogodišnjeg Adventa imaju mogućnost pomoći obiteljima u potrebi

Paljenjem lampica na najljepšoj lokaciji zagrebačkog Adventa, onoj na platou Gradec, adventska zagrebačka čarolija i službeno je započela! Mnogima omiljeno mjesto iznad grada, na Gornjem gradu, ovih blagdana pretvoreno je u čudesnu šumu od 250 osvijetljenih borova. Svake godine najinstagramičniji Advent na Gradecu privlači sve više ljudi, a samom otvorenju pridružio se i velik broj poznatih: Anita Dujić, Nevena Rendeli, Ana Maras Harmander, Katarina Madirazza, Tihana Harapin Zalepugin i mnogi drugi.

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus No, osim paljenjem lampica, početak ovog Adventa obilježen je i predivnom, humanom pričom. Da su blagdani najbolja prilika da nekoga usrećimo i pružimo pomoć jedni drugima, predstavljeno je posebnim projektom ovogodišnjeg Adventom, čiji je cilj na Gradecu stvoriti nezaboravni Božić za 31 obitelj slabijeg imovinskog stanja. Obitelji su članovi udruge Mali zmaj te će na sam Badnjak dobiti okićene jelke koje će do tog datuma imati priliku okititi svi posjetitelji Adventa i i donijeti osmijeh na lice ovim obiteljima i ovog Božića. Prve ukrase na jelke poznati gosti i influenceri već su stavili, no i ti imaš vremena do Badnjaka dati svoj doprinos za nečiji ljepši Božić.

Možda vas zanima Od zoološkog vrta do pivnice: 5 novih i originalnih mjesta gdje još možeš uživati u Adventu Rubrika Life&style Life&style

U vrijeme blagdana svi želimo više vremena provesti s obitelji, radovati se zajedništvu i ljubavi koje u to vrijeme posebno vladaju, a svojim ukrasima poput kuglica, mašnica ili figurica koje možeš donijeti za ukrašavanje jelki, za nekoga ćeš stvoriti i najljepše drvce. Na Adventu ćeš imati priliku i kupiti ukrase po simboličnim cijenama te njima ukrasiti jelke, a sav prihod ići će u humanitarne svrhe, za pomoć nezbrinutoj djeci i obiteljima u potrebi. 

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Uz ovaj humanitarni projekt u kojem ovih blagdana doista vrijedi sudjelovati, na gornjogradskom Adventu među mnoštvom predivnih ukrasa i pravoj blagdanskoj atmosferi, uživaj u najljepšem pogledu na grad i stvaranju nezaboravnih blagdanskih uspomena. Atrij Galerije Klovićevi dvori nudi prekrasno mjesto za druženje s prijateljima, provod s obitelji ili romantični izlazak, a na platou ćeš  moći uživati i raznim gurmanskim delicijama i tako savršeno upotpuniti svoj Advent!

Možda vas zanima Ovih blagdana ne propusti posjetiti Winter Garden Advent! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Pr/prettycactus

Komentari 0