Life&style

U čarobnom blagdanskom interijeru čeka te kuharica Harryja Pottera: "Slatke i slane čarolije"

  • Na glavnom zagrebačkom trgu u knjižari Školske knjige Arkadija čeka te prava čarolija
  • U magično carstvo Hogwartsa odvest će te nova kuharica „Službena Harry Potter kuharica – Slatke i slane čarolije“
  • Inspiriraj se i probudi svoju maštu

Duh blagdana i božićnih radosti osjeti se na svakom koraku što nam je Božić bliže, a u samom srcu Zagreba, na glavnom trgu smjestio se jedan od najposebnijih i drugačijih i ušao u knjižaru Školske knjige Arkadija. U njoj u predivnom ambijentu inspiriranom motivima iz knjiga o omiljenom čarobnjaku Harryju Potteru, možeš pronaći i novu hit kuharicu „Službena Harry Potter kuharica – Slatke i slane čarolije“! 

 | Autor: PR/Karla Jurić PR/Karla Jurić

Možda vas zanima Prošlo je točno 20 godina od prvog Harry Potter filma, a evo gdje je danas slavna glumačka ekipa Rubrika Stars Stars

Kuharica je objavljena na 20. obljetnicu prvog filma o malom čarobnjaku, koji uvijek iznova nastavlja inspirirati i buditi maštu, ovaj put uz ovu pravu poslasticu među knjigama. Tema Potterove kuharice, kako joj i ime govori, slatke su i slane čarolije pa njih u ovom čarobnom carstvu magije ne manjka – od poslastica s potpisom začetnice popularne online kuharice Chiarin tanjurić Nastasje Chiare Petrić do onih koje se čuvaju u obiteljskoj bibilioteci.

 | Autor: PR/Karla Jurić PR/Karla Jurić

U prekrasno uređenom ambijentu knjižare moći ćeš zaviriti u magično carstvo Hogwartsa uz novu „Službenu Harry Potter kuharicu“, ali ćeš moći uživati i u brojnim drugim literarnim poslasticama! U najljepše uređenoj knjižari u Zagrebu čekaju te i knjiga o Einsteinu Waltera Isaacsona, svjetski popularna djela „Velike ideje – Književnost“, „Inovatori“ i „Vještine učenja“ i drugi vrijedni naslovi.
Poput raskošne prosinačke gozbe, knjige su pomno složene kao dekoracija na stolovima i jednostavno te pozivaju da ih pročitaš. Istinski zaljubljenici u Harryja Pottera, ali i ljubitelji knjiga uopće pronaći će malo čarolije upravo u omiljenoj knjižari Arkadija. Još jedna prednost je što u knjižari sigurno možeš osim poklona za sebe, ovog Božića pronaći i poklon za najmilije jer ipak je knjiga najljepši božićni dar!  

Harry Potter kuharica Možda vas zanima Stigla Harry Potter kuharica u hrvatskom prijevodu: kako pripremiti munjolike pogače i čarobne štapiće! Rubrika Life&style Life&style
Photo: PR/Karla Jurić

Komentari 0