Life&style

Twister Fun Park: Nova dimenzija dječje radosti u Slavonskom Brodu

Deset godina veselja, smijeha i bezbrižne igre. To su temelji na kojima počiva Twister Fun Park, najveći lanac dječjih igraonica diljem Hrvatske. A sada, povodom desetogodišnjice, Twister Fun Park u Slavonskom Brodu diže igru na novu razinu

Igraonica koja je već deset godina omiljeno odredište mališana u Supernova Colosseumu sada je preseljena na drugi kat centra, osiguravajući tako još veću udobnost i prostor za dječju maštu. Nova lokacija donosi potpuno preuređeni prostor opremljen najnovijim, modernim sadržajima koji će oduševiti svako dijete.

 | Autor: Foto: Twister Fun Park

10 godina zabave

"Svih ovih deset  godina velikog odaziva mališana, opravdalo je potrebu da našu igraonicu proširimo i obogatimo dodatnim sadržajima. Želimo zahvaliti svim Brođanima na povjerenju koje su nam ukazali dosadašnjom velikom posjećenošću. Nama je to povjerenje jako važno jer roditelji ostavljaju svoje najveće bogatstvo, svoju djecu, u sigurnim rukama našem stručnom Twister timu, bilo da žele za to vrijeme obaviti u miru shopping, svakodnevne obaveze, ili se pak pridružiti djeci naročito ako je vani loše vrijeme ili pak prevruće, svi su nam dobrodošli", ističe Maja Murat, voditeljica operativnih poslova u Twister Fun Parku.

 | Autor: Foto: Twister Fun Park

Više od igre

Twister Fun Park nudi širok spektar sadržaja prilagođenih djeci od 1. do 12. godine, dok roditelji djece starije od 4 godine mogu biti sigurni da će njihovi mališani biti u dobrim rukama stručnog tima Twister animatora.Twister igraonice pravo su čudo tehnologije i mašte, opremljene su najsuvremenijim, digitalnim, multimedijalnim, interaktivnim, edukativnim i didaktičkim sadržajima koji su dizajnirani s ciljem poticanja dječje kreativnosti i razvoja.

Twister Fun Park idealno je odredište i za proslave dječjih rođendana. S raznovrsnom ponudom rođendanskih all inclusive paketa, svaki rođendan postaje poseban trenutak za mališane i njihove prijatelje. Jedna od posebnosti Twister Fun Parka je maskota panda Twisti - najveselija i najsretnija panda na svijetu koji uveseljava mališane svojom prisutnošću.

 | Autor: Foto: Twister Fun Park

Radno vrijeme igraonice je prilagođeno potrebama svih posjetitelja - od ponedjeljka do petka od 10 do 21 sat, te subotom i nedjeljom od 9 do 21 sat, čak i na neradne nedjelje.

Za više informacija o Twister Fun Parku posjetite njihovu web stranicu www.twister.hr i provjerite raznoliku ponudu i cijene usluga i proizvoda koje nude. Twister Fun Park - mjesto gdje se rađaju najljepše dječje uspomene i gdje svaki dan postaje avantura!

 

Photo: None

Komentari 0