Life&style 22. rujna 2016.

Twin Set donio romantiku u Zagreb: Otvorena nova trgovina

arhiva.
Twin Set donio romantiku u grad – u srcu Zagreba svečano otvorena nova trgovina Twin Set donio romantiku u grad – u srcu Zagreba svečano otvorena nova trgovina Twin Set donio romantiku u grad – u srcu Zagreba svečano otvorena nova trgovina Twin Set donio romantiku u grad – u srcu Zagreba svečano otvorena nova trgovina Twin Set donio romantiku u grad – u srcu Zagreba svečano otvorena nova trgovina

Na adresi Gundulićeva 8, svečano otvorena nova Twin Set trgovina. Romantični, talijanski modni brend oduševio je poznate Hrvatice koje su u najnovijim komadima jesen-zima kolekcije zasjale na otvorenju novog, popularnog modnog odredišta.

Popularni talijanski modni brend Twin Set, koji potpisuje dizajnerica Simona Barbieri, donio je romantiku u srce Zagreba jer je na popularnoj adresi u centru grada otvorena nova Twin Set trgovina.

 | Autor: arhiva arhiva

Tako, nakon Splita, i modno osviještene Zagrepčanke mogu uživati u predivnoj kolekciji jesen-zima 2016., koja donosi pregršt elegantnih, udobnih, otkačenih i nosivih modnih komada.

 | Autor: arhiva arhiva

Petri Nižetić, Andrei Andrassy, Mari Borić, Olji Vori, Ani Radišić i brojnim modnim bloggericama jedno je zajedničko – jedinstven stil.

 | Autor: arhiva arhiva

One su na otvorenju Twin Seta zasjale u novim lookovima iz kolekcije jesen-zima i pokazale kako se spaja romantična čipka s rokerskom kožom, svjetlucava suknja sa sportskom «hoodicom».

 | Autor: arhiva arhiva

«Otkrijte svoj novi Twin Set stil. Neka vam ova jesen ostane u romantičnom, udobnom sjećanju. Izuzetno nas veseli da je i Zagreb dobio svoju Twin Set trgovinu u kojoj će uživati sve zaljubljenice u profinjeni, talijanski dizajn.» izjavila je Linda Matijević, zastupnica Twin Seta za Hrvatsku.

Komentari 0