Life&style

Tvoj horoskop otkriva koji si tip mladenke

Vidjele smo to u bezbroj filmova: kratko prije vjenčanja mladenka dobije napadaj panike i ne može kontrolirati svoje osjećaje…

S druge strane, dok neke žene postanu „horor-mladenke“, druge su sasvim cool i opuštene. Astrolozi tvrde kako to ima veze i sa horoskopom, pa smo ispitali kakva je tko mladenka prema horoskopskom znaku… 

Jarac

Kad je o vjenčanju riječ, ti imaš sve pod kontrolom. Točno u lipu znaš koliko što košta i sve si izračunala do zadnjeg milimetra. Nepotrebni ispadi i spontane promjene plana na „tvoj veliki dan“ mogu se dogoditi samo preko tebe mrtve. 

 | Autor: Instagram Instagram

Lav

Voliš biti u centru pažnje. Naravno, ni vjenčanje nije iznimka. Trenutak kad u dizajnerskoj vjenčanici koračaš prema oltaru nitko neće tako brzo zaboraviti. 

Ribe

Puna si snažnih osjećaja koje ne možeš potisnuti. Na svom vjenčanju preplavljena si ljubavlju te ne možeš zaustaviti suze. 

Bik 

Točno znaš kako će se odvijati tvoje vjenčanje. Ništa ne prepuštaš slučaju – ni kod planiranja, a ni za vrijeme ceremonije. Ako nešto nije kako si zamislila, brzo postaješ furija. Radije se opusti – bit će ti zabavnije. 

 | Autor: Instagram Instagram

Škorpion 

Na svom vjenčanju označavaš svoje područje i želiš biti sigurna da će tvoj budući suprug biti samo uz tebe. Primjerice, odmah nakon večere bježite na medeni mjesec…

Vodenjak

Vjenčanje smatraš izuzetno važnim događajem u tvom životu. Ali, ne želiš previše ljudi oko sebe – radije ćeš u uskom krugu rodbine i nekolicine najboljih prijatelja izreći sudbonosno DA. 

Strijelac 

Voliš ekstravaganciju i uzbuđenje. Najradije bi se vjenčala u balonu, na vrhu planine ili pod morem – glavno da je neobično…

 | Autor: Instagram Instagram

Vaga

Na tvom vjenčanju sve mora biti „po špagi“. Isplanirala si svaki detalj. Nemoj plakati ako neki gost ne poštuje dresscode koji si si zamislila. 

Djevica

Brzo ćeš preuzeti na sebe ulogu organizatorice vjenčanja, jer i nitko ne može udovoljiti. Nije ti jasno zašto se svi čude tvom perfekcionizmu – pa jednom se udaješ i sve mora biti savršeno. 

Blizanci 

Ti si najveća partijanerica među svim horoskopskim znakovima. Tako mora biti i na tvom vjenčanju – veselo i ludo zabavno! Ništa ne mora biti savršeno, a eventualne probleme brzo ćeš riješiti. Tuluuuuummm! 

 | Autor: Instagram Instagram

Ovan 

Danas svi moraju plesati kako ti sviraš. Zapovijedaš svima oko sebe te očekuješ da te budući, najbolje prijateljice i obitelj bezuvjetno slušaju. Pazi da ne pretjeraš! 

Rak 

Zaljubljive si naravi i romantična, pa ćeš na svom vjenčanju biti potpuno opuštena. Čak i ako neće sve ići po planu. Najvažniji su tvoj najdraži te konačna potvrda vaše ljubavi. 

 | Autor: Instagram Instagram

Photo: Instagram

Komentari 0