Life&style

Trudnice si napokon bez napora mogu obrijati noge zahvaljujući ovoj posebnoj ručici

  • Nije tajna da sve postaje puno napornije kad nosiš dijete u sebi
  • Nositi ljudski život u sebi nešto je predivno, a mnoge će trudnice s radošću priznati da im treba pomoć u osnovnim, svakodnevnim aktivnostima
  • Tko - teoretski - ne bi želio pomoćnu ruku, na primjer, pri brijanju nogu?

Premda je brijanje nogu osobna i intimna zadaća - a ne baš nešto što bi ti netko mogao pomoći (ili ti želiš da ti pomogne) - postoji jedan proizvod koji će ti to olakšati. "Giraffe Razor Extension Handle“, koja se na Amazonu prodavala za 39 funti (oko 330 kuna), a pomaže ženama da obriju noge bez potrebe da se saginju.

 | Autor: Amazon Amazon

Pročitaj opis proizvoda:

"Giraffe Bath & Body dizajnirao je produženu dršku Giraffe posebno da pomogne ženama koje nisu mogle brijati noge zbog ograničenja fleksibilnosti i pokretljivosti. Ta ograničenja mogu proizlaziti iz sve veće nelagode zbog simptoma povezanih s drugim i trećim tromjesečjem trudnoće, sportske ozljede, operacije kuka i koljena ili kronično zdravstveno stanje poput artritisa, fibromijalgije, mišićne distrofije i bolova u ramenima, vratu ili leđima.

Svi ovi uvjeti smanjuju fleksibilnost i pokretljivost pa otežavaju brijanje, ako ga i ne čine nemogućim. A kao rezultat toga, neke žene jednostavno 'odustaju' od brijanja nogu u potpunosti ili pribjegavaju njegovatelju ili voljenoj osobi da izvrše ovu osobnu svakodnevnu njegu“.

Proizvod, koji je trenutačno rasprodan, na Amazonu je dobio stotine recenzija s pet zvjezdica.

 | Autor: Amazon Amazon

Jedna žena je napisala: "Ovaj proizvod je FENOMENALAN! Nakon što sam trpjela bolove u leđima nekoliko godina, brijanje pod tušem uvijek se pokazalo teškim. Smatram da je ovaj proizvod učinio brijanje puno lakšim, nema više savijanja pod tušem, tako da nema bolnih leđa zbog brijanja. Toplo preporučujem."

Druga je dodala: "Ovo je vrlo korisno ako imaš problema sa vrtoglavicom ili leđima/vratu. Toplo ti preporučujem."

Treća je napisala: "Giraffe Razor radi sjajno! Ručka je čvrsta i potrebno je samo nekoliko minuta da se privikneš na korištenje. Drago mi je da se ručica može postaviti na različite duljine. Super je što držač britvice može biti pod kutom da mogu dosegnuti i obrijati sva škakljiva mjesta. Preporučila bih proizvod svima koji imaju problema s ravnotežom, poteškoćama u kretanju ili tjelesnim bolovima."

Photo: agefototostock

Komentari 0