Life&style
Trik za mijenjanje pelena

Trik za brzo mijenjanje pelena nemirnoj bebi oduševio je roditelje

  • Video platforma TikTok osobito je popularna zbog kreativnih, ali i smiješnih videa
  • Naravno, tu je i bezbroj savjeta za gotovo sve što ti padne na pamet 
  • Nedavno se pojavio i video koji je oduševio i nasmijao brojne roditelje: trik za mijenjanje pelena

Mnogi roditelji su upoznati sa sljedećim scenarijem: ponovno je vrijeme za novu pelenu, ali beba jednostavno neće mirovati. Može se dogoditi da se mijenjanje nepotrebno oduži. Uz trik ovog korisnika Tiktoka, takvi bi scenariji sada trebali biti stvar prošlosti.

Video: Zanimljiv isječak izaziva čak i smijeh

Jednostavno zakopčaj kombinezon naopako. Dio koji ide među noge povuci nagore i zakopčaj na ramnu bebe. Ruke će biti ispod odjeće, uz tijelo i tako zamotana beba tako više ne može lupati i lamatati rukama.

 

@biestmodelv

#duet with @25lan03 #keepingbusy #lifeathomequiz #momhacks #momsoftiktok #coolmomsoftiktok #lifehacks #mindblown #wtf #fyp

♬ original sound - nessa

TikTok zajednica je apsolutno oduševljena trikom za prematanje: „Oh, nevjerojatno, bez riječi sam“ ili „Voljela bih da sam bila dovoljno pametna da to isprobam prije dvadeset godina“, samo su neki od komentara. Jedna je korisnica odmah iskoristila video kao priliku da ga isproba na svojoj bebi: „Probala sam sinoć i uspjelo je!!!“, piše.

Možda vas zanima Par šokirao internet metodom kojom je kćer od 2 tjedna odviknuo od pelena Rubrika Life&style Life&style

via GIPHY

Photo: Shutterstock

Komentari 0