Life&style 06. rujna 2021.

Tri modela cipela za kojima će ove jeseni žudjeti sve trendseterice

Mass.
Jesenski modni trendovi iz Massa Jesenski modni trendovi iz Massa Jesenski modni trendovi iz Massa Jesenski modni trendovi iz Massa Jesenski modni trendovi iz Massa Jesenski modni trendovi iz Massa Jesenski modni trendovi iz Massa 1/16 Jesenski modni trendovi iz Massa Jesenski modni trendovi iz Massa Jesenski modni trendovi iz Massa Jesenski modni trendovi iz Massa Jesenski modni trendovi iz Massa Jesenski modni trendovi iz Massa Jesenski modni trendovi iz Massa Jesenski modni trendovi iz Massa Jesenski modni trendovi iz Massa

Jesen najavljuje nove modne trendove, prvenstveno one koji spajaju modu i udobnost. Trend koji sve više prednjači je monokromatska obuća, neovisno o boji, a posebno su moderne nijanse u boji koju neki nazivaju prljavo bijelom, a drugi krem ​​ili prljavo bež bojom.

 | Autor: Mass Mass

Tenisice sezone i dalje imaju naglašeni potplat koji je često u boji tenisice ili u nekoliko skladnih kombinacija boja. I dalje se pojavljuju logotipi i natpisi koji ovoj obući daju poseban statement. Ne smijemo zanemariti ni retro modele koji se vraćaju u ormare svih ljubitelja mode.

 | Autor: Mass Mass

Obavezni "it" komad obuće ove jeseni svakako su gležnjače. Potplati su nešto robusniji i često u boji gornjeg dijela što stvara izgled kao da su napravljeni od jednog komada. U kolekciji se nalaze „chelsea“ modeli ili modeli s vezicama, a istaknutiji imaju i razne dodatke poput kopči ili kamenčića.

 | Autor: Mass Mass

I ovosezonske modne čizme uglavnom imaju naglašeni potplat koji je često u boji gornjeg dijela čizme. Neki su modeli malo širi i oblikom podsjećaju na čizme za kišu, dok su drugi uski ili na vezice.

 | Autor: Mass Mass

Nova kolekcija jesenske obuće nalazi se već na policama Mass trgovina i na webshopu www.mass-shoes.com. Svim ovogodišnjim modnim komadima obuće zajedničko je da će se najviše svidjeti onima koji vole udobnost, iako kolekcija iz Massa uključuje i klasičnije modele svih vrsta jesenske obuće koja je prikladna za različite generacije i prigode.