Life&style 10. svibnja 2019.

Tri ideje za poklon majkama

dm.
Tri ideje za poklon majkama Tri ideje za poklon majkama Tri ideje za poklon majkama

Majke gotovo svaki dan prati isti ritam – uz posao i brigu za obitelj i kućanstvo, mame su uvijek tu i za savjet i pomoć, zagrljaje i utjehu… Najzadovoljnije su kada vide svoju obitelj bezbrižnom, ali kao i svi mi, i mame vole čuti pohvalu, a na njihov dan trebale bi dobiti i posebnu zahvalu.

Proslava Majčinog dana

Na zapadu je Majčin dan uspostavljen u prošlom stoljeću. Kao osnivačica slovi AnnaMarie Jarvis. Ona je u Graftonu 12. svibnja 1907. u nedjelju nakon druge godišnjice smrti njezine majke osnovala Memorial Mothers Day Meeting. S 500 bijelih karanfila izrazila je svoju ljubav prema preminuloj majci i u mjesnoj ih je crkvi dijelila drugim majkama.

Naravno da ni jednoj majci nema ništa ljepšega od čvrstog zagrljaja i ljubavi svoje djece. Taj će čin majkama biti najveći poklon zahvalnosti. Ali ona malo starija djeca ili muževi znaju da majke uslijed svojih obveza često zaboravljaju na sebe. Sigurno je da bi ih itekako razveselila neka sitnica koja će ili istaknuti njihov stil ili im olakšati svakodnevicu. Pa zato svoje majke ili majke svoje djece na Majčin dan pokušajte rastereti poslom, ali i obradujte prigodnim poklonom.

Mali znak pažnje za Majčin dan potražite u dm-u

Što na dobro raspoloženje može djelovati ako ne dobar miris parfema. U svojoj ponudi povodom Majčinog dana dm nudi velik izbor mirisa, a primjerice Escadu, Valentino, Jean-Paul Gaultiera ili Armani možete naći po odličnim cijenama unutar programa Dobre cijene u svako vrijeme. Sigurno će upravo jedan od tih mirisa, ali i još niz drugih koje možete pronaći u dm-u, odgovarati osobi – majci ili ženi – koju želite iznenaditi ovim znakom pažnje.

Možda se odlučite taj dan počastiti majku izlaskom na ručak za koji će željeti biti posebno uređena i  našminkana – odnosno biti u trendu.  Na policama dm-a možete pronaći i razne palete sjenila za oči,  maskare, pudere, rumenila ili ruževa i sjenila za usne  istaknutih marki kao što su L'Oreal, Max Factor, Maybelline, s.he, trend IT UP, alverde i Bourjois.

Ako mislite da će najbolji poklon biti dan odmora tijekom kojega se može posvetiti samo sebi, možete odabrati neke od proizvoda koji će joj dignuti raspoloženje. U dm-u možete pronaći veliki broj raznovrsnih njegujućih formula za njegu lica i tijela, a ističemo Afroditin piling, balzam i ulje za kožu koji imaju povoljniju cijenu tijekom najmanje četiri mjeseca u sklopu programa Dobre cijene u svako vrijeme. 

Za koji se god poklon odlučili, sigurni smo da će majke cijeniti gestu, ali ne zaboravite ljubav majkama iskazivati i ostale dane u godini.

Više informacija o dm-ovom asortimanu potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Komentari 0