Life&style 20. studenoga 2020.

Trenutno razbudite umornu kožu uz NIVEA MEN ACTIVE Energy proizvode

Nivea.
Trenutno razbudite umornu kožu  uz NIVEA MEN ACTIVE Energy proizvode Trenutno razbudite umornu kožu  uz NIVEA MEN ACTIVE Energy proizvode Trenutno razbudite umornu kožu  uz NIVEA MEN ACTIVE Energy proizvode Trenutno razbudite umornu kožu  uz NIVEA MEN ACTIVE Energy proizvode Trenutno razbudite umornu kožu  uz NIVEA MEN ACTIVE Energy proizvode

Iako žele odati dojam da ne mare previše o svom izgledu, muškarci itekako brinu o njemu i žele u svakom trenutku, baš kao i žene, izgledati svježe.

No, za razliku od nježnijeg spola, muškarci ipak nisu spremni odvojiti puno vremena na njegu lica i upravo zato trebaju proizvode koji će dugotrajno pružiti njihovoj koži sve što joj je potrebno.

Linija revitalizirajućih proizvoda za mušku njegu kože, obogaćena 100 % prirodnim kofeinom omogućit će koži dodatnu dozu energije. Isprobajte NIVEA MEN Active Energy  kremu i gel za lice te balzam poslije brijanja i uvjerite se u najbolju formulu za mušku njegu.

Započnite dan puni energije, prikupite dodatne bodove na sastanku i pokažite se na večeri u najboljem svjetlu zahvaljujući NIVEA MEN Active Energy proizvodima.  Njihova nova poboljšana formula koja sadrži 100 % prirodni kofein bogat antioksidansima pobrinut će se za regeneraciju stanica kože i svježiji ten.

Zaboravite na znakove umora uz NIVEA MEN Active Energy kremu za lice. Sastojak 100 % prirodnog kofeina i guarane opskrbit će vašu kožu dugotrajnom energijom te joj pružiti vitalnost i vlagu.

 | Autor: Nivea Nivea

Lagana formula NIVEA MEN Active Energy gela za njegu lica s 100 % prirodnim kofeinom, guaranom i vitaminom E brzo se upija, ne ostavlja osjećaj masnoće na koži i ne sjaji se. Oživit će vašu kožu i pružiti joj potrebnu hidrataciju.

 | Autor: Nivea Nivea

Kako biste ublažili iritacije i smanjili crvenilo tu je NIVEA MEN Active Energy  balzam poslije brijanja. Zahvaljujući hranjivoj formuli umirit će i osvježiti nadraženu kožu te ju revitalizirati.

 | Autor: Nivea Nivea

Od studenog 2020. u prodavaonicama:

NIVEA MEN Active Energy krema za lice, 50 ml, preporučena maloprodajna cijena 84,90 kuna
NIVEA MEN Active Energy gel za njegu lica, 50 ml, preporučena maloprodajna cijena 84,90 kuna
NIVEA MEN Active Energy  balzam poslije brijanja, 100 ml, preporučena maloprodajna cijena 51,90 kuna

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite: https://www.nivea.hr/

Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na primanje newslettera na: www.nivea.hr/o-nama/beiersdorf/Newsletter

Pratite nas i na Facebooku NIVEA Hrvatska.

IG NIVEA Hrvatska https://www.instagram.com/nivea_hr/?hl=hr