Life&style

Trendovski sastojci marke SEINZ. na policama

Kako gruba koža ne bi postala pregruba, SEINZ. nudi proizvode za bogatu njegu. Osim što su kompaktni i višenamjenski, sadrže i sastojke koji su pomno odabrani za zahtjevnu mušku kožu

Što muškarcu zaista treba? Najbolje sve u jednom. Za svakodnevnu uporabu muškarci još uvijek rado posežu za proizvodima 2u1 ili čak 3u1 koji čiste i njeguju lice, tijelo i kosu. Kombinirani proizvodi su praktični za primjenu i ne zauzimaju mnogo mjesta u sportskoj i putnoj torbi. Vrijedni sastojci poput aktivnog ugljena, hmelja ili konoplje pritom će se pobrinuti za njegovanu mušku kožu.

Aktivni  ugljen za dubinsko čišćenje

Aktivni ugljen je porozni, sitnozrnati ugljik koji pouzdano poput spužve upija znoj, loj i prljavštinu. Temeljito čišćenje s mirisom cedrovine pružit će stoga Balea MEN 3u1 gel za tuširanje Active Carbon, ali i SEINZ. gel za tuširanje s aktivnim ugljenom i ginsengom koji otvara začepljene pore i čisti ih bez da isušuje kožu.

Hmelj za osjetljivu mušku kožu

Hmelj je stara kultivirana biljka. Ova biljka penjačica podrijetlom iz Europe nije popularna samo u proizvodnji piva, već se koristi i u narodnoj medicini. I kozmetika je otkrila blagodati ove biljke. Hmelj pomaže u smirivanju nadražene kože i može imati dodatno antimikrobno djelovanje, a uz to stimulira vlastitu proizvodnju kolagena kože i time njeguje suhu i zrelu kožu. alverde MEN 3u1 gel za tuširanje Active Nature idealan je sa svojim blagim sastojcima, te hmeljem i mentom, za svakodnevno čišćenje kože i tuširanje.

Priušti si konoplju

Muška koža je drugačija. Starenje kože kod muškaraca se vidi kasnije nego kod žena, ali zato mnogo brže napreduje. I tada je pravi trenutak za regenerirajuću konoplju koja obnavlja stanice i hidratizira kožu te može održati njezinu prirodnu zaštitnu funkciju. Aromatično svježi Balea MEN 3u1 gel za tuširanje Spicy Hemp sadrži ekstrakt konoplja i pruža vitalizirajući doživljaj tijekom tuširanja, a nakon toga je najbolje lice namazati kremom, primjerice s Balea MEN Sensitive dnevnom kremom za lice jer sa starenjem koža ne može više toliko dobro pohraniti vlažnost pa je važna intenzivna njega. Poslije napornog dana tu je  SEINZ. hidratantna maska za lice koja će smanjiti napetost zahvaljujući sastojku bisabolol koji djeluje smirujuće na kožu. I što muškarcu više treba?

 

Photo: dm.hr