Life&style

"Trebalo je snage i bilo je suza"... Pamela Ramljak podsjetila kroz što je morala proći tijekom trudnoće

  • Dobiti bebu je, bez sumnje, najljepša stvar na svijetu, no neke žene imaju trnovitiji put do tog cilja od drugih

  • Pamela Ramljak svojom je posljednjom objavom na Instagramu pokazala kroz što je morala proći kroz svoje trudnoće

  • "Vjerovala sam i molila i nisam razmišljala previše o svemu... To je nekad najbolje, pozitivno i samo naprijed" 

Bebica je došla na svijet u kolovozu i sve je u redu, pjevačica Pamela Ramljak (40) ne može kriti sreću zbog svoje male Marije, no njezina najnovija objava na Instagramu pokazala kako slatko iščekivanje za neke žene može biti puno strepnje. Naime, Pamela je u objavi pokazala punu kutiju injekcija lijeka koji se koristi za liječenje i sprječavanje tromboze dubokih vena i plućne embolije, a koje si je morala ubrizgavati tijekom trudnoće.  

 


"Danas se opraštam sa njima. Imali smo love/hate odnos. Trebalo je snage i bilo je suza, neću lagati, ali na kraju smo došli do cilja. Vjerovala sam i molila i nisam razmišljala previše o svemu... To je nekad najbolje, pozitivno i samo naprijed. Za sve vas koje vas tek ovo čeka ili vam se trenutno događa, znam sve i sretno", napisala je pjevačica i upitala druge žene koje su prošle isto što su uradile s 'clexankama'. 
Pamela, koja uz Mariju ima i trogodišnjeg Antuna, već je ranije progovorila o sponatnom pobačaju koji je imala te sklonosti trombofiliji.

Možda vas zanima Pamela Ramljak rodila je drugo dijete, na prinovi joj čestitale brojne poznate Hrvatice Rubrika Stars Stars

 

"Budući da sam jako teško podnijela taj prvi spontani, bojala sam se ako se opet dogodi da se više neću usuditi raditi na djetetu. Jako je dug taj proces trajao, a i nisam više u dvadesetima pa me baš jako potreslo. Bila sam šokirana da žene moraju tri puta proći tu kalvariju da bi doznale da imaju taj mutirani gen koji im uzrokuje spontane pobačaje'', progovorila je Pamela Ramljak za Dnevnik.hr. 

Kada je doznala da nosi gen koji uzrokuje zgrušavanje krvi što može izazavati pobačaj, tijekom prve i druge trudnoće si je svakodnevno morala sama davati injekcije, i dakako, bilo je tu puno straha i strepnje, ali na svu sreću, kako sama kaže, došla je do cilja. Predivnog cilja.  

Možda vas zanima Sretna mama Pamela Ramljak podijelila fotografiju iz bolnice, danas se s malenom Mariom vraća kući Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0