Life&style
Treba vam originalan božićni poklon u zadnji čas? Treba vam originalan božićni poklon u zadnji čas? Treba vam originalan božićni poklon u zadnji čas?

Treba vam originalan božićni poklon u zadnji čas?

Želite brzo razviti nekoliko fotografija za sebe ili vam treba predivan personalizirani božićni poklon u zadnji čas?

Imamo rješenje za vas! Sada svoje fotografije možete izraditi vrlo jednostavno i na licu mjesta – uz pomoć CEWE fotokioska za trenutni ispis fotografija u određenim dm prodavaonicama.

Proces trenutne izrade fotografija vrlo je lagan i intuitivan. Na fotokiosk se možete spojiti i učitati svoje fotografije putem mobitela (pomoću kabla ili Bluetootha), USB-a ili nekog drugog medija nakon čega odabirete format i dizajn za fotografije koje želite izraditi.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Uz uobičajene formate fotografija, postoje i opcije za izradu kreativnih fotografija kod kojih možete odabrati različite dizajnerske predloške s tekstom ili šarenim okvirima i na taj ih način učiniti još posebnijima. Osim klasičnih fotografija, na fotokiosku možete izraditi i fototraku, fotokolaž, čestitke i još puno drugih fotoproizvoda.

Ako imate puno fotografija i želite ih izraditi u klasičnom formatu, a nemate vremena čekati na prijenos istih u trgovini, postoji i druga opcija – svoje fotografije možete poslati na CEWE fotokiosk u odabranu dm trgovinu putem mobilne aplikacije i po dolasku ih samo pustiti u izradu, nakon unosa kóda na ekran koji će vam stići na e-mail nakon izvršene narudžbe. Za tu opciju trebate preuzeti mobilnu aplikaciju „CEWE Fotosvijet“ i u izborniku odabrati „moje CEWE trenutne fotografije“ nakon čega iz svoje galerije birate fotografije koje želite imati u opipljivom obliku.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Koju god opciju odabrali, nakon izrade svih fotografija uzimate listić s kodom i iznosom narudžbe te ih plaćate na blagajni dm trgovine.

Pripremite super božićne poklone za svoju obitelj i prijatelje u zadnji čas i razveselite ih sa zajedničkim uspomenama u opipljivom obliku!

 

Photo: dm.hr