Life&style

Tražiš novog svako ljeto ili si vjerna dugogodišnjem partneru?

Ljeto nam je stiglo, a sa srpnjem se polako rađa i nada da je promjenjivom vremenu došao kraj i da možemo uživati u dugim sunčanim danima

Iako ove godine moramo više paziti na sebe i na druge, ne postoji razlog zašto se ne možeš upustiti u ludu ljetnu avanturu - kada je u pitanju novi miris. Ili dva. 

U dm-u do 15. srpnja pri kupnji bilo kojeg mirisa uz karticu dm active beauty ostvaruješ 30x više bodova. To znači da ako odabereš svog dugogodišnjeg partnera, na primjer Lancome La Vie Est Belle, možeš ostvariti čak 1.450 bodova. Tako već  pri sljedećoj kupnji možeš malo „šarati“ i odabrati neki nepoznati, uzbudljivi miris jer uz prikupljene bodove možeš ostvariti 145 kuna popusta. 

Donosimo ti tri opojne i senzualne opcije među kojima se zasigurno krije tvoja nova ljetna avantura.

Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum

Libre je namijenjen svima koji stvaraju vlastita pravila. Sloboda kojom odiše ovaj miris rezultat je sukoba odvažnosti francuske lavande i senzualnosti cvijeta marokanske naranče. Idealna kombinacija za ljeto kojem uvijek dobro dođe još malo uzbuđenja.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Lancôme Idôle Eau de Parfum

U njegovoj srži je ruža čija kompleksna ljepota i miris, uz opasno trnje, savršeno opisuju Lancome Idole koji objedinjuje ono naizgled nespojivo – nježnost i snagu. Iako djeluje lepršavo i suptilno, oduševit će te svojom postojanošću i mirisom na koji možeš računati tijekom vrućih ljetnih noći. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Chloé Nomade 

Nesputanost i elegancija kriju se u prekrasnoj bočici mirisa Chloé Nomade čiji dizajn oponaša žensku torbicu. Slatki miris šljive i aromatičnost frezije potaknut će tvoju maštu i pokazat će ti kako je, uz malo nomadskog duha, sve moguće.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Za više informacija posjeti dm-ovu internetsku stranicu dm.hr i ne zaboravi pratiti sve mirisne i bodovne novosti iz dm-a na Facebooku i Instagramu.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0