Life&style

Transformacija iznutra i izvana u deset tjedana? Moguće je!

  • adidas Runners Zagreb donosi desetotjedni program transformacije 
  • Prijave za program traju od 11. do 24. veljače
  • 10 najmotiviranijih dobit će besplatno sudjelovanje u Run&Shine programu

Kraj veljače idealno je vrijeme za pokrenuti se i posvetiti se sebi i svom tijelu kako bismo u ljetnim mjesecima zablistali u svom najboljem izdanju. Ako si i ti jedna od onih žena koje teško pronalaze inspiraciju za odlazak na treninge, imamo super rješenje za tebe. Naime, adidas Runners Zagreb donosi cool desetotjedni program transformacije iznutra i izvana koji će te sigurno osvojiti na prvu.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Program nazvan Run&Shine odvija se pod vodstvom adidasovih trenera trčanja i snage potkrijepljenih motivacijskim radionicama mentalnih trenera, savjetima nutricionista i vrhunskom besplatnom sportskom opremom. Od tebe se samo traži jasan cilj, neovisno o tome radi li se o trčanju prve prave utrke u životu, gubljenju kilograma, prestankom pušenja ili jednostavno zbog želje za isprobavanjem nečeg novog.  

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Osim odličnog društva i zabave, tijekom trajanja programa doživjet ćeš pozitivne transformacije u smjeru osobnog razvoja i ispunjenja svih svojih potencijala. Tvoj napredak pratit će se tijekom cijelog programa, a cilj je da nakon 10 tjedana istrčiš pet kilometara u komadu. Zvuči fantastično, zar ne?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Pa, ako si dovoljno motivirana, imaš između 18 i 29 godina, spremna si iskoračiti iz zone komfora, promijeniti izgled i način na koji razmišljaš te posvetiti svoje vrijeme osobnom rastu, idealan si kandidat za ovaj program. Prijave su otvorene od 11. do 24. veljače, a odabrat će se 10 najmotiviranijih mladih žena. Treninzi će se održavati od 3. ožujka u večernjim terminima diljem grada, a mentalna i snaga tijela trenirat će se u adidas Sports Studiju u centru – domu adidas Woman trening platforme. Što još čekaš? 
Prijavi se!

Sponzrirani sadržaj: miss MIND za miss7

Advertisement

Photo: PR/WhatsApp
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • RosaF1

    Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko ... prikaži još!