Life&style

Trailer za Netflixov film 'Hearth of Stone' s Gal Gadot i Jamijem Dornanom više je nego uzbudljiv

  • Glumica Gal Gadot poznata je, osim po svojoj ljepoti, po ulozi superjunakinje 'Wonder Woman'
  • Sada je Gadot od suprjunakinje postala superšpijunka u nadolazećem Netflixovom filmu 'Hearth of Stone'  
  • Izišao je prvi trailer prepun akcije, a otkrit ćemo ti što sve dosad znamo o filmu

Glumica Gal Gadot i Netflix imaju snažne veze, a superzvijezda će se pojaviti u dva nastavka filma 'Crvena tjeralica', budući da je akcijska komedija iz 2021. jedan od najgledanijih filmova na Netflixu svih vremena.

Međutim, Gadot ćemo prije moći vidjeti u Netflixovom ljetnom hitu 'Hearth of Stone, napetom trileru o međunarodnoj špijunaži, a pridružile su joj se kolege Jamie Dornan i Alia Bhatt. Akcijski trio debitirao je u prvom traileru za film. Snimka sadrži vratolomije koje zaustavljaju srce: Gadot glumi Rachel Stone, operativku za tajanstvenu globalnu mirovnu agenciju, koja skače padobranom s visine koja prkosi smrti.

Njeno čelično držanje i navike ovisnika o adrenalinu objašnjene su kad njezina šefica (Sophie Okonedo) upozorava: „Znate za što ste se prijavili. Nema prijatelja, nema veze... Ono što radimo je previše važno. Kad vlade padnu, jedino što ostaje je Povelja.“ 

Stone i Parker (Dornan) obučeni su agenti organizacije, nemaju političkih sklonosti ili nacionalne pripadnosti i opisani su kako 'rade zajedno na održavanju mira u turbulentnom svijetu'.

 | Autor: Netflix Netflix

Ali, kada hakerica Keya Dhawan (Bhatt, Bollywoodska zvijezda u svom prvom velikom holivudskom filmu) ukrade najvrjednije – i najopasnije – oružje od agencije (tehnološku jezgru koja 'srce koje daje snagu Povelji'), Stone kreće u epsku pustolovinu da spasi dan i spere ljagu sa svog imena. 'Sa srcem ili bez srca, dolazim po tebe', kaže Gadot na mobitel kao upozorenje Bhatt.

Film 'The Beanie Bubble' Možda vas zanima Film 'The Beanie Bubble' nostalgična je drama s Elizabeth Banks i Sarah Snook u glavnim ulogama Rubrika Life&style Life&style

Film je režirao Tom Harper prema scenariju Grega Rucke i Allison Schroeder, a snimka također sadrži glavne akcijske scene uključujući jurnjavu motociklima kroz Alpe i automobile koji jure ulicama Lisabona. Gadot je također viđena kako dvaput leti kroz zrak - prvo, paraglidingom sa snježnog nasipa, a kasnije skače s padobranom.

„Šanse za uspjeh upravo su pale“, upozorava agent Charter (glumi ga Matthias Schweighöfer) dok Stone izvodi opasan manevar. „Samo zato što nemaš mašte“, uzvraća ona dok uspijeva stići do svoje mete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Osim što je predstavila svoje vještine akcijske zvijezde (izvježbane u 'Wonder Woman', a uskoro će se vratiti i u franšizu 'Brzi i žestoki'), Gadot je također producirala film pod svojom zastavom 'Pilot Wave' sa svojim producentskim partnerom i suprugom Jaronom Varsanom. David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger iz Skydancea također se navode kao producenti, zajedno s Bonnie Curtis i Julie Lynn iz Mockingbirda. Patty Whitcher, Harper i Rucka su izvršni producenti.

Jamie Dornan | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Film 'Hearth od Stone' počinje se emitirati 11. kolovoza na Netflixu.  

Možda vas zanima Nekad kraljica žanra, Meg Ryan se u 61-oj vraća u romantičnoj komediji – kako danas izgleda Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0