Life&style
Film The Killer, Michael Fassbender

Trailer za film 'The Killer', kultnog redatelja Davida Finchera i s Michaelom Fassbenderom, izaziva trnce

  • Michael Fassbender suočava se sa svojom ubojitom prošlošću u prvom teaser traileru za film 'The Killer'
  • Riječ je o novom Netflixovom filmu majstora napetih krimića, redatelja Davida Finchera
  • Charles Parnell i Tilda Swinton također glume u filmu koji će debitirati na filmskom festivalu u Veneciji prije nego dođe na Netflix 10. studenog

Jako nas veseli nova filmska poslastica kutnog redatelja Davida Finchera. Riječ je o filmu 'The Killer', a prvi teaser trailer nudi premijerni uvid u film koji u odabrana kina stiže 27. listopada prije nego što se pojavi na Netflixu 10. studenoga 2023. godine. Glumačku postavu čine, uz sjajnog Michaela Fassbendera, Charles Parnell, Arliss Howard, Sophie Charlotte i Tilda Swinton.

Film 'The Killer' fokusira se na titularnog ubojicu (Fassbender) koji je upleten u međunarodnu potjeru nakon prethodnog posla koji je pošao po zlu.

Fincher je režirao film prema scenariju Andrewa Kevina Walkera ('Sedam'), a producent je Ceán Chaffin. 'The Killer' je adaptacija istoimenog serijala grafičkih romana pisca Alexisa Nolenta (aka Matz) i ilustratora Luca Jacamona, koji je prvotno objavljen u francuskom u izdanju. Film će biti premijerno prikazan u konkurenciji na Venecijanskom filmskom festivalu 3. rujna 2023. godine. 

Možda vas zanima Od tvoraca filma 'Nož u leđa' stiže serija 'Poker Face' sa Adrienom Brodyjem. Bit će hit, predviđa se Rubrika Life&style Life&style

Film 'The Killer' nastavlja Fincherovu suradnju s Netflixom nakon njegovog dugometražnog filma 'Mank' iz 2020. godine, fokusiranog na stvarnog scenarista 'Građanina Kanea' Hermana J. Mankiewicza — koji je zaradio 10 nominacija za Oscara i dvije pobjede. Osim toga, Fincher je bio izvršni producent Netflixove triler serije 'Mindhunter', koja je lansirala prvu od svoje dvije sezone 2017. godine. 

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, Film The Killer, Michael Fassbender

Fassbenderova nedavna priznanja uključuju reprizu njegove uloge Magneta u filmu o superjunaku iz 2019. 'X-Men: Mračni Phoenix', uz uloge u naslovima iz 2017. 'Snjegović' i 'Alien: Savez'. 

Glumac također predvodi postavu nadolazećeg filma o nogometu Taike Waititija, 'Next Goal Wins', koji debitira sljedećeg mjeseca na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, prije nego što se pojavi u kinima 17. studenog 2023. godine. 

Cat Person Možda vas zanima Napeto je među likovima u filmu 'Cat Person', a tajanstvenog ljubavnika glumi šeprtljavi Greg iz 'Nasljeđa' Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0