Life&style

Trailer nakon kojeg ćete hokej i balet gledati posve drugim očima

Suprotnosti se privlače, to je odavno poznato, ali malo je tko mogao zamisliti najčvršće dečke u gradu na daskama Hrvatskog narodnog kazališta, na terenu koji je domaći za najveće majstore hrvatske baletne umjetnosti. Suradnja dvaju zagrebačkih institucija umjetnosti i sporta ‒ Baleta Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu i prve momčadi KHL Medveščak Zagreb ‒ počela je snimanjem filma koji će uskoro doživjeti svoju premijeru.

Već i sama kostimografija i priprema seta za snimanje u blizini Hrvatskoga narodnog kazališta bili su dovoljno neobični te su izazvali golemu znatiželju prolaznika koji su se pokušavali dosjetiti što to povezuje kazalište i hokej.

 | Autor:

Filmsku priču tek ćemo vidjeti, ali od samoga početka zagrebački su Medvjedi i Balet HNK-a u Zagrebu zaintrigirali sve poklonike i umjetnosti i sporta, koji uz dinamičan i atraktivan  trailer mogu svojoj mašti dati krila i nagađati kakav je razvoj događaja moguć uz ovu, na prvi pogled, nespojivu kombinaciju.

Što novoga zagrebački Medvjedi i Balet donose u grad i kako se stvarala nova gradska legenda i ova jedinstvena zagrebačka priča doznat ćete uskoro... 

Photo: None

Komentari 0