Life&style

Kad je fotka bolja od ljetovanja

Bok svima, pišu vam Key i Pam, krenule smo na miss7 party sail tour. Želja nam je da uživate s nama, pratite nas na svim društvenim mrežama, što znači da fakat trebamo pronaći mjesto za nabolje ljetne fotke, ali i zabaviti se do zadnjeg atoma jer uvijek je bolje žaliti zbog stvari koje smo učinili nego zbogonih koje se nismo usudili učiniti

Fotke s mora gledat ćemo cijele godine pa nije naodmet potruditi se da izgledaju top. Proučili smo puno instagram profila, imamo nešto i vlastitog iskustva, pa vam dajemo nekoliko prijedloga za odabir dobre lokacije. 

1. Plaža

Zasigurno najčešći odabir. Već znamo da će onaj badić koji jedva čekamo odjenuti cijele godine (ili barem par mjeseci koliko čeka "premijeru" u ormaru) izgledati odlično na svim fotkama. Najbolje su one spontane ili fotke s leđa dok gledate na pučinu. Izležavanje ispod slamnatog suncobrana napravit će najbolju sjenu dok oko vas sve blješti od sunca. Dobro će izgledati i fotografije uslikane u sumrak ili dok sunce počne zalaziti. 

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus  | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus  | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

2. Pogled na grad

Daj si oduška i budi turist na jedan dan, čak i ako cijeli život ljetuješ na istom mjestu. Istraži i one neturističke lokacije, skrivene ulice i male lokalne kafiće i restorane. Okreni leđa kameri, a neka ispred vas bude cijela paleta zgrada, prirode i ostalih ljepota koje možeš pronaći u gotovo svakom mjestu na obali, posebno našoj!

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

3. Ljuljačka u moru

Da, dobro si pročitala - ljuljačka u moru. Dobra fotka je na njoj zagarantirana i ne, ne moraš odletjeti na drugi kraj svijeta za fotku na njoj. Jedna se nalazi i na Korčuli, a "Instagramerice" su odmah požurile snimiti odlične fotke i pokoji video baš na ovoj lokaciji. Stvarno super izgleda!

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

4. Glazbeni festivali ili partyji na plaži

Opuštena i spontana atmosfera na plaži učinit će ove fotke najboljima u tvom Instagram feedu. Sva sreća pa je Hrvatska prepuna glazbenih festivala na plažama, ali i onih u centru grada. Ako ništa, uvijek se možeš zaletiti na neki after beach party pa uhvatiti i zalazak sunca, a svi znamo da te fotografije uvijek izgledaju sjajno. 

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

5. Dobri stari selfie

Gdje god bila i što god radila, uvijek možeš uslikati dobar stari selfie, a na plavoj morskoj pozadini obasjana zrakama sunca izgledat ćeš bolje nego ikad! Ipak ne zaboravi ne provoditi previše vremena na suncu dok pokušavaš uhvatiti tu savršenu fotku. Osiguraj se i  zaštititi inovativnim Nivea Sun proizvodima

 | Autor: miss7 miss7

Photo: miss7

Komentari 0