Life&style

Toblerone Golden Caramel: Nova čarolija trokutića švicarske čokolade s prefinom karamelom

  • Toblerone je nedavno izbacio novo, prekrasno dizajnirano zlatno izdanje, s okusom prefine karamele
  • Iako su predviđali limitiranu seriju s paprenom cijenom, ipak se to nije dogodilo i sve više europskih trgovina ih ima po pristupačnijim cijenama
  • Očekuje se da će uskoro doći na police hrvatskih dućana, a zasad ih se može pronaći i u Duty Free Shopovima zračnih luka

Toblerone je jedna od onih čokolada koje uvijek imaju posebno mjesto u našem srcu. Još od djetinjstva. Taj čarobni okus trokutića švicarske čokolade s medom i komadićima badema uvijek nam je donosio neopisivi užitak, a kako su se kroz godine okusi mijenjali, tako smo uvijek imali nekog svog favorita. 

Tako je nakon euforije koje nam već neko vrijeme izaziva verzija sa slanim karameliziranim bademima, došlo vrijeme da se zaljubimo u neki novi okus. Toblerone je nedavno izbacio novo, prekrasno dizajnirano zlatno izdanje, s okusom prefine karamele.

 | Autor: Instagram @Delish Instagram @Delish

Po izlasku nove linije fanove je jako rastužila vijest da se radi o limitiranom izdanju naše omiljene čokolade i da će cijena jednog pakiranja od 360 grama stajati čak 150 kuna. Srećom, tvrtka je promijenila politiku i Toblerone Golden Caramel se danas prodaje po znatno povoljnijim cijenama, a na nekim mjestima u rangu ostalih Toblerone okusa.     

 

Ipak, još uvijek ju se ne može naći u širokoj ponudi trgovina u Europi, već se ipak treba potruditi kako bi uživali u najfinijem okusu karamele, meda i bademovog nugata. 

Možda vas zanima Najslađi od svih: Izašao je Kinderov adventski kalendar, evo što nas čeka skriveno u kućicama Rubrika Life&style Life&style

Cijene po specijaliziranim dućanima slatkiša, ali i u Duty Free Shopovima zračnih luka su oko desetak eura (75 kuna), ali u velikim supermarketima i na pojedinim akcijama cijene se spuštaju do više prihvatljivih 40-ak kuna. Trenutačno ih još nema na policama hrvatskih dućana, ali ne treba sumnjati da će uskoro osvanuti i kod nas. Baš na vrijeme za savršen blagdanski poklon.  

Photo: Instagram @Delish
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Zlatni toblerone
  • manfred

    Zkwtni