Life&style

Tko su popularni TikTokeri koji glume Andriju i Noaha u novoj hit seriji za mlade The Outsiders?

  • Novu teen seriju na YouTube kanalu JoomBoosa, The Outsiders, možeš gledati svake srijede u 12 sati na YouTube kanalau JoomBoos 
  • Serija prati odrastanje skupine mladih ljudi koji su izašli iz svoje komfort zone i suprotstavili se predrasudama. Mjesto radnje je u Zagrebu, no neki likovi su iz Londona tzbog čega je serija na engleskom i hrvatskom jeziku
  • Glavna dva muškla lika su Noah i Andrija - u stvarnom životu popularni mladi TikTokeri!

Prije dva tjedna na YouTube kanalu JoomBoos izašla je nova "coming of age" serija The Outsiders. Radi se o seriji koja otvoreno progovara o temama s kojima se susreću mladi danas - na koji način pronalaze svoje mjesto u društvu, kako se nose s krizom identiteta te kako navigiraju kroz odnose prijateljstva, ljubavi, seksualnosti, obitelji i društvenog statusa. Do sada su izašle dvije epizode serije čiji je format 15 minuta, a sudeći po brojevima gledanosti koji premašuju 180.000 pregleda u prvoj epizodi, možemo s pravom zaključiti kako će ova mini teen serija biti pravi hit.

Dva muška lika su u stvarnom životu poznati TikTokeri

U prve dvije epizode mogli smo se upoznati s glavnim likovima i njihovim pričama, a dvoje mladih glumaca, jedan Britanac, a drugi Istrijan, posebno su nam privukli pažnju. Radi se o glavnom liku Noah kojeg glumi Britanac Josh Thorley i liku Andrija kojeg glumi Mattia Leonardelli. Evo tko su likovi koje glume, a tko su u stvarnom životu!

Josh Thorley kao Noah

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Noah je Britanac koji po treći puta u životu dolazi u novu sredinu. Njegova majka je diplomat i svake 4 godine ima novi mandat u drugoj držav što znači da se Noah stalno mora prilagođavati novim sredinama i društvu - kao da samo biti tinejdžer ne donosi već dovoljno svojih izazova. U stvarnom životu, glumac Josh Thorley, je glumac i popularan TikToker koji na ovoj društvenoj mreži ima preko 200.000 pratitelja.

U intervju 24 pitanja za 24 sata, Josh je otkrio kako vidi sličnosti između sebe i lika kojeg glumi u The Outsidersima - oboje su se u Zagrebu našli u novoj sredini gdje se moraju prilagoditi okolini i novim ljudima. Još jedna sličnost im je što će i lik u seriji postati popularan TikToker nakon što mu jedan video postane viralan - no ipak ti ne želimo previše otkrivati o radnji! A kako se mladi Britanac našao u JoomBoosovoj seriji? Josh kaže kako ga je nazvao producent i pitao želi li glumiti lika Noah i to je bilo to! 

Iako jako drugačiji od Londona, Josh kaže kako je Zagreb lijepa promjena i sviđa mu se ovdje živjeti dok snima seriju. Čitav intervju s mladim Britancem i zvijezdom serije The Outsiders pogledaj ovdje.

Mattia Leonardelli kao Andrija

 | Autor: Instagram @mattia_leonardelli , fotografija: Sandra Šimunović/Emica Elvedji Instagram @mattia_leonardelli , fotografija: Sandra Šimunović/Emica Elvedji

Osim glavnog lika Noahe, pažnju je privukao i Andrija koji, sa svojim prijateljima Noahi pomaže da se uklopi u društvo. Andriju glumi Mattia Leonardelli, 18-godišnji Istrijan za kojeg se također može reći da je influenser na TikToku jer ga na ovoj društvenoj mreži prati čak 165.000 ljudi. 

I Mattia je imao svojih 24 pitanja na 24 sata gdje je otkrio kako ga zovu seks figurom! Mattia je rekao kako je Andrija smiješan, zabavan i zavodljiv lik, a mladi TikToker i sebe smatra takvim. U seriju je došao nakon što su ga kontaktorali putem Instagrama, a ovo je prvi puta da glumi na engleskom jeziku za što priznaje da mu predstavlja malo poteškoća, no kako sve ide na bolje! Mattijin puni intervju pogledaj ovdje

Treću epizodu serije The Outsiders možeš pogledati danas u 12:00 sati na YouTube kanalu JoomBoosa.

 

Photo: Screenshot

Komentari 0