Life&style
Camila, Tom i Laura Parker Bowles

Tko su i čime se bave djeca kraljice supruge Camille iz prvog braka koja su joj podarila petoro unučadi

  • Prije nego što se udala za Charlesa, Camilla Rosemary Shand bila je u braku s Andrewom Parkerom Bowlesom
  • Razveli su se 1995. godine, a u braku su dobili dvoje djece, Toma i Lauru
  • Evo što sve znamo o djeci britanske kraljice supruge te hoće li i oni dobiti nove titule

Uz novog kralja Charlesa III., koji je sada na prijestolju, njegova supruga Camilla (75), rođena kao Camilla Rosemary Shand, a kasnije Parker Bowles, postala je kraljica supruga, pa je logično da želimo znati nešto više o njezinim najbližima.

Dakle, nova kraljica supruga ima dvoje djece, Toma Parkera Bowlesa i Lauru Lopes, koje je dobila s bivšim suprugom Andrewom Parkerom Bowlesom.

Možda vas zanima "Ne želim više ni razmišljati o tome": nova knjiga otkriva što je Elizabeta II. mislila o odlasku Harryja i Meghan Rubrika Life&style Life&style

Tom Parker Bowles ima 47 godina. Tom je uspješan pisac i gastro kritičar te je autor sedam kuharica, uključujući 'Full English: A Journey Through The British And Their Food'. Također se pojavio kao sudac u nekoliko televizijskih showova o hrani, uključujući 'Family Night Food'. Tom je rastavljen, a s bivšom suprugom Sarom Buys ima dvoje djece, kćer Lolu (15) i sina Fredericka (12). Inače, Tom Parker Bowles nalazi se trenutačno u pomalo neobičnoj situaciji. Naime, kralj Charles III. mu je istovremeno i očuh i kum.

Kći kraljice Camille zove se Laura Lopes (44) i kustosica je. Udana je za Harryja Lopesa, bivšeg modela Calvina Kleina koji je sada računovođa. Par ima troje djece - kćer i blizance.

Oboje, unatoč svojoj slavnoj obitelji, radije izbjegavaju svu tu 'kraljevsku pompu' i drže svoj privatni život u tajnosti. Premda je njihova majka sada napredovala i dobila veću titulu, oni neće dobiti kraljevske titule. Naime, njihova majka Camilla je u kraljevskom braku, ali oni nisu.

Bit će pozivani na velike događaje - dapače, bili su na kraljičinom sprovodu i stigli su ranije s obitelji - ali ne smatraju se kraljevskim podrijetlom po krvi.

Kraljicu Camillu navodno jako voli petero unučadi, koji je od milja zovu GaGa. Navodno je Camilla prihvatila svijet društvenih medija, a osobito TikTok, zahvaljujući svojim unucima – dok za kralja Charlesa III. kažu da je 'zabavni djed' koji im čita i pušta razne glasove.

 | Autor: Pixell Pixell

U vrijeme njezina 75. rođendana u srpnju, novine su izvijestile da je tijekom pandemije Camilla koristila 'Houseparty', uslugu društvenog umrežavanja za grupne videochatove, kako bi razgovarala s djecom i unucima, koji su naučili svoju kraljevsku baku koristiti društvene mreže.

Kraljica Elizabeta II Možda vas zanima Unatoč crvenom ili žarko ružičastom ružu Elizabeta II. uvijek je birala istu nijansu laka za nokte Rubrika Beauty Beauty
Photo: Pixell

Komentari 0