Life&style

Tko ne bi htio trbuh kao kod Jessice Albe? Uz ove vježbe to je moguće

Želite skulpturalne noge Gwyneth Paltrow ili seksi stražnjicu Eve Longorije ?! Kopirajte njihove programe vježbi

Savršena stražnjica

Jedno od najzgodnijih tijela Hollywooda (s posebnim naglaskom na stražnjicu) svakako pripada Evi Longoriji. Osim predanom radu, za sjajan izgled ova glumica može zahvaliti i svom osobnom treneru Patriku Murphyju

Savršena kondicija i držanje najvažniji su faktori, jer omogućuju idealnu konekciju tijela i glave ", tvrdi Murphy. Također, on smatra da je prehrana izuzetno važna, čak važnija od fizičke aktivnosti! Generalno, morate jesti male porcije, izbjegavati prerađene namirnice i piti oko tri litre vode dnevno.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Evin trening za stražnjicu

Lateralni koraci s gumenom trakom: Uzmite u ruke gumenu traku za vježbanje, a stopala postavite na njezin središnji dio. Desnom nogom napravite veliki iskorak na desnu stranu, a onda privucite lijevo stopalo desnom.
Vježba s medicinkom: U stojećem položaju, blago savijte noge, primaknite stopala i držite medicinku na bedrima. Polako spuštajte loptu prema stopalima dok ne osjetite istezanje u nogama. Donji dio leđa mora biti ispravljen.

Zategnut trbuh

Zahvaljujući fitness programu 321, koji je osmislila holivudska instruktoria Ramona Braganza , Jessica se zaista može pohvaliti savršenim trbušnjacima. Osnova 321 treninga jest kombinacija različitih vježbi: tri kardio segmenta, dva segmenta za jačanje i jedan segment vježbi za središnji dio tijela. Njegova podjednako važna komponenta je prehrana, koja uključuje tri glavna obroka i dva međuobroka. Također, dnevno je neophodno popiti najmanje litru vode.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Jessicin trening za trbuh

Vježbe na lopti: Započnite vježbu u pozi za sklekove - laktovima osloniti na stabilizacijskim loptu. Polako gurajte loptu od tijela, zadržavajući se u pozi za sklekove. Ponovite vježbu 30 puta.

Trbušnjaci na lopti: Lezite na stabilizacijskim loptu - oslonite se donjim dijelom leđa na nju - savijte noge u koljenima, oslonite se cijelom površinom stopala na pod, a ruke savijte ispod potiljka. Podignite gornji dio tijela i povlačite ramena prema zdjelici koliko možete.

Vožnja bicikla: Lezite na leđa, savijte ruke ispod glave a koljena pod pravim kutom (stopala su u zraku). Dok ispuštate zrak, ispružite desnu nogu i istovremeno rotirajte torzo na lijevu stranu, a desnim laktom dodirnite koljeno lijeve noge. Ponovite iste pokrete drugom stranom tijela.

Podizanje nogu: Lezite na leđa i ispružite noge u liniji tijela. Podignite ih 15 cm od poda i držite se nekoliko sekundi u tom položaju. Potom ih podignite 20 cm od poda i držite ih u tom položaju nekoliko sekundi. Na kraju, skupite noge u koljenima i privucite ih do grudi, pa ponovite vježbu.

"V" položaj: Započnite vježbu u ležećem položaju ispruženih nogu. Ruke ispružite iznad glave i podignite torzo i noge tako da formiraju slovo "V". Pokušajte držite ispružene i noge i ruke, kao i da ih privučete.

Oblikovane noge

 | Autor: Getty Images Getty Images

Povlačenje koljena: Postavite lijevu ruku na stol, a desnu na kuk. Ispružite desnu nogu iza tijela, a stopalo okrenite na stranu (od tijela). Povucite lijevu nogu savijenu u koljenu prema prsima. Učinite isto desnom nogom.

Podizanje noge: Ispružite nogu iza tijela (stopalo okrenuto u stranu), a onda je postupno podižite do visine stola.

Photo: Getty Images

Komentari 0