Life&style
Sve što znamo o glumcu Samu Phillipsu

Tko je zgodni tip koji glumi Lorda Deblinga: evo što znamo o Bridgertonovoj zvijezdi Samu Phillipsu

  • Megapopularna serija 'Bridgerton' ušla je u 3. sezonu, pola epizoda smo pogledali, a drugu polovicu željno iščekujemo
  • Nikako da se, poput vojske fanova diljem svijeta, zasitimo dogodovština i ljubavnih priča oko Penelope Featherington 
  • Glumac Sam Phillips pridružio se Bridgertonovoj ekipi ove sezone kao novi udvarač Penelope Featherington, lord Debling, zaokružujući ljubavni trokut serije na najbolji mogući način

Gledajući neodoljivu slatku ljubavnu priču Penelope (Nicola Coughlan) i Colina (Luke Newton) koja se odvija tijekom dvije sezone 'Bridgertona', u najnovijoj, 3. sezoni serije, napetosti između njih dosežu vrhunac. Ali, tijek prave ljubavi nikada nije tekao glatko! U posljednjoj sezoni Netflixovog hita iz ere regentstva vidimo kako je „uletio“ novi udvarač. Naime, Lord Debling (Sam Phillips) također se natječe za srce Penelope Featherington.

Pa tko je zapravo markantni Sam Phillips iz 'Bridgertona' i gdje si ga  već vidjela? Evo što znamo o glumcu koji je utjelovio lorda Deblinga.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Neflix, Sam Phillips, Nicola Coughlan

Tko je 'Bridgertonova' zvijezda Sam Phillips?

Sam Phillips je 39-godišnji glumac iz Londona, piše na IMDb-u. Nakon što je studirao na poznatoj 'Guildhall School of Music and Drama', od tada je glumio u nekoliko TV emisija, filmova i kazališnih produkcija.

U 3. sezoni serije 'Bridgerton' ima nadasve zanimljivu i intrigantu ulogu. Naime, kao što ti je već zasigurno poznato, budući da više ne može živjeti kod kuće, Penelope je odlučna pronaći muža u trećoj sezoni. Do te mjere da pristaje primati smjernice od prijatelja Colina. Jer tko bi mogao podnijeti pomisao da ima 18 godina i nije u braku?

Lord Debling (Sam Phillips) je nestrpljiv i želi se oženiti u (n)ovoj sezoni kada njegovo željni pogled ulovi Penelope. Lord Debling ima „neobične interese“ i ima „bogatstvo i plemićku titulu koja podupire njegove ekscentričnosti“. Zanimljivo, zar ne?

U kojim se TV serijama, filmovima još pojavio Sam Phillips?

Sam Phillips je možda najpoznatiji po svojoj ulozi u seriji 'Kruna' kao 'Queen's Equerry', s tim da je britanski glumac glumio taj lik od 2019. do 2020. godine i osvojio je dvije nagrade SAG za tu ulogu. Phillips se također pojavio kao narednik Dockett u 'Far From The Madding Crowd', kao i u TV serijama 'Grantchester', 'The Syndicate' i 'Doctors'.

Isto tako, Sam Phillips ima iskustvo u kazalištu, nakon što je glumio glavnu ulogu u Old Vicovom 'Inherit the Wind', pojavio se kao Claudio u produkciji Globe Theatrea u 'Much Ado About Nothing'.

S kim izlazi Sam Phillips?

Iako Sam Phillips ništa nije potvrdio, fanovi na TikToku nagađaju da je u vezi ni s kim drugim do svojom kolegicom iz 'Bridgertona?, Bessie Carter, zvanom Prudence.

@marshmallowmoney Bridgerton co-stars that are DATING in real life🥹🤭❤️ #bridgertonnetflix #lukethompson #dating #samphillips #bridgerton #nicolacoughlan #costars #datingrumors #bridgerton #bridgertonseason3 #bessiecarter #prudencefeatherington #philippafeatherington #benedict ♬ Dynamite - Vitamin String Quartet

Par je fotografiran na nekoliko događanja s njezinom obitelji, uključujući i pored Bessiene mame Imelde Staunton, premda niti jedno od njih nije javno potvrdilo status svoje veze.

Možda vas zanima Crna komedija 'Bodkin' događa se u malom irskom selu, a iza serije stoje Obame (da, ti Obame!) Rubrika Life&style Life&style

Instagram Sama Phillipsa

Možeš saznati sve o Samu Phillipsu na njegovom Instagram profilu @samosphillipos, gdje glumac ima 48,6 tisuća pratitelja. Ali, nekako nam se čini da će broj njegovih obožavatelj(ic)a brzo rasti. 

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal Možda vas zanima U samo dva dana prikazivanja ova je Netflixova serija izbila na prvo mjesto najgledanijih Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0