Life&style

Tko god voli čistiti (ili mrzi) bit će oduševljen što je u Hrvatsku stigla viralna ružičasta pasta za čišćenje

  • Svi koji su na TikToku pogledali barem jedan video u kojemu neki strani kreator temeljito čisti svoj dom, sigurno su uočili ružičastu The Pink Stuff pastu koja čisti baš sve
  • Iako je The Pink Stuff pasta najpopularnija i zaista omiljena, ovaj brend u ponudi ima i mnoštvo drugih, ružičastih proizvoda za čišćenje
  • Ti su proizvodi sada dostupni i kod nas i to u nekoliko trgovina

The Pink Stuff ružičasta pasta jedno je od najpopularnijih sredstava za čišćenje diljem svijeta što su itekako mogli primijetiti svi koji se nalaze na 'cleaning' strani TikToka jer niti jedno temeljito čišćenje doma na toj platformi ne prolazi bez ovog proizvoda. Naime, ova univerzalna pasta koja, kako tvrde proizvođači, ne sadrži kemikalije i sigurna je za djecu i ljubimce, uklanja i najtvrdokornije mrlje s raznih površina kao što su tave, pećnica, tenisice, kvake pa čak i zidovi i lajsne. 

No, osim ove viralne paste, The Pink Stuff ima i brojne druge proizvode za čišćenje poput sredstva za uklanjanje mrlja s odjeće, višenamjenskog sredstva za čišćenje, pjenastog sredstva za uklanjanje mrlja s tepiha i presvlaka, sredstva za podove i slično koji su sada za kupnju dostupni i u brojnim domaćim trgovinama. 

@jillcomesclean This and other cleaning favorites found in my Am. Shop under Home Care Favorites. Not sure how I of all people slept on trying the Pink stuff for so long but wow I’m a fan! This stuff can do so much! ⠀ Here are some more things this pink powder house can tackle (note: it is an abrasive so always test a small area and check instructions before use). ⠀ 🩷 dirty sneakers 🩷 outdoor furniture 🩷 ovens and stove tops 🩷 sinks 🩷 grills 🩷 stains 🩷 floors ⠀ Definitely a great cleaning product to keep on hand. ⠀ #cleaningtips #cleaningday #housecleaning #cleaningmode #deepcleaning #springcleaning #cleaning ♬ Cruel Summer - Taylor Swift

@sya.cook_ pov: tu test la gamme The Pink Stuff 🌸. #asmr #thepinkstuff #nettoyagemaison #pinkstuff #pinkstuffcleaning #pinkstuffcreamcleaner #thepinkstuffpaste #thepinkstuffcreamcleaner #thepinkstuffcleaning #asmrnettoyage #asmrclean #asmrcleaningvideo #nettoyageextreme #epongemagique #scrubbingasmr #scrubdaddysponge #scrubdaddy #scrubdaddypartner #CapCut ♬ son original - Sya.cook 🌸

Gdje kupiti The Pink Stuff proizvode? 

Obožavana pasta te univerzalno sredstvo za čišćenje u spreju dostupni su u najviše trgovina i to u Bipi, Konzumu, Kauflandu, Interšparu, KTC-u i Plodinama. U ovim trgovinama, osim Bipe, možemo pronaći i The Pink Stuff pjenasto sredstvo za čišćenje kupaonice. Magični kremasti čistač za tvrde površine dostupan je samo u KTC-u, a čudotvorno sredstvo za čišćenje stakala s ružinim octom te gel za čišćenje toaleta možemo pronaći u Kauflandu. 

U ponudi još možemo pronaći i pjenušavo sredstvo za čišćenje toaleta i to u Interšparu i KTC-u, a sredstvo za čišćenje podova možemo pronaći u Konzumu, Bipi i KTC-u. U Plodinama i Kauflandu još možemo pronaći i Oxi odstranjivač mrlja s tkanina.

Cijene svih ovih proizvoda kreću se između 3,46 eura za višenamjensko sredstvo za čišćenje i sredstvo za čišćenje stakla s ružinim octom pa do 6,58 eura za pjenasto sredstvo za čišćenje WC školjke koje dolazi u pakiranju od 3 x 100 grama. 

Photo: Instagram @cleanwithpinkstuff
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    super