Life&style

Tko će uvijek bez obzira na sve biti uz tebe?

Tvoja prijateljica, naravno! Jer prijateljstvo je jedno od najvažnijih stvari u životu. Zato smo kroz naredne mjesece odlučili slaviti prijateljstvo - i to na originalan, zabavan i emotivan način. Spremna?

Sigurno ćeš se složiti s nama kad kažemo da su prijateljstva prava umjetnička djela, svako je posebno na svoj način i satkana su od trenutka neprocjenjivih za snažne žene koje su prave prijateljice. Prave prijateljice imaju svoj mali čarobni svijet bez kojeg ne mogu zamisliti život. One se podržavaju, razumiju, dijele tajne, čuvaju si leđa, inspiriraju se, zajedno prolaze kroz dobre i loše trenutke i ono najvažnije - zajedno stvaraju neponovljive uspomene. To je sve samo dio razloga zašto je prijateljstvo jedno od najdragocijenih stvari u životu. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Baš zato miss7 slavi prijateljstvo te je za tebe i tvoju prijateljicu pripremio pregršt zabavnih i emotivnih trenutaka. Ne smijemo ti otkriti baš sve, ali za početak želimo te pozvati da s nama podijeliš svoju priču o prijateljstvu i u kratko nam otkriješ zašto je ono posebno te zajedno sa svojom prijateljicom doživiš neprocjenjive trenutke. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Miss7 će od 9. srpnja do 2. rujna svaki tjedan birati najemotivniju i najzabavniju priču o dvije prijateljice te ih nagrađivati sa vrijednim nagradama. Tako ti i tvoja prijateljica možete uživati u neponovljivom iskustvo glampinga u Obonjanu ili pak u opuštajućem wellness danu. Miss7 je za tebe i tvoju prijateljicu pripremio i odlazak na kazališnu premijeru te na VIP večeru. Tu je i zabavni foto session s profesionalnim fotografom, neponovljiva gastro avantura u vinariji Trapan na koju te vodi Mastercard sa svojim Priceless Citieskino projekcija u Gold Classu te šoping u pratnji profesionalnog stilista. Želimo da dvije prijateljice u svoju ladicu neprocjenjivih uspomena pospreme i one koje su stvorile uz pomoć miss7.

 | Autor: Getty Images Getty Images
To je samo mali dio onoga što smo za tebe pripremili i zato budi uz nas, prati naše Facebook i Instagram objave i možda baš ti budeš jedna od osam odabranih najoriginalnijih i najemotivnijih priča o prijateljstvu

 | Autor: Getty Images Getty Images

   Priču o prijateljstvu donosi Mastercard                                                   

Photo: Getty Images

Komentari 0