Life&style

Tjedni horoskop: Rakove i vodenjake čeka novi početak, a kod tri znaka cvate ljubavni život!

  • Nakon nekoliko turbulentnih tjedana, pred nama je – barem astrološki – nešto mirnije razdoblje
  • Stoga bismo se svi mogli malo opustiti te možemo (ako već nisi) početi razmišljati o godišnjem odmoru
  • Pogledaj što očekuje tvoj horoskopski znak u tjednu od 20. do 26. srpnja 2020. godine

Nebo ti želi čestitati – i to ne samo osobama rođenima u znaku raka koji sad slave rođendan – nego svima nama zajedno: provukli smo se kroz još jednu kozmičku ušicu igle! Posljednjih nekoliko tjedana bili su jako izazovni, a sada će nam biti ipak malo lakše. Napokon…

Rak

Drugi je mladi Mjesec u tvom znaku, a od prošlog prije četiri tjedna puno se toga dogodilo, zar ne? To je doista dobar znak koji nebo poklanja osobama rođenima u znaku raka. Od srca ti čestitamo rođendan i veselimo se tvom potpuno novom početku na svim područjima života!

via GIPHY

Lav

Nakon doista zahtjevnih izazova posljednjih tjedana – za koje je zaslužan Mars – sada je krajnje vrijeme za kozmičko hlađenje. Možda je baš zbog toga vrijeme ovako promjenjivo i hladnije nego inače – kako bismo se mogli koncentrirati na naše procese. Trebaš puno odmarati i mirovati. Pij puno vode. Opet lezi…

Djevica

Usprkos ovoj napetoj situaciji nemoj zaboraviti na ljubavni život i na ljepotu. Priušti si odlazak kod kozmetičara, kupi si novu odjeću i obuću, priušti su puni beauty-tretman. Nakon toga osjećat ćeš se puno bolje i zračit ćeš i iznutra. Nitko ti neće moći odoljeti i velika je vjerojatnost za vruću ljetnu pustolovinu – koja bi mogla rezultirati i ozbiljnom vezom.

Vaga

Tjedni mladog Mjeseca su uvijek idealno vrijeme za propitkivanje te promišljanje o sasvim osobnim i dubokim stvarima. Isplaniraj si sasvim svjesno (već u ponedjeljak) kada ćeš si uzeti dovoljno vremena za sebe kako bi mogla preformulirati svoje ciljeve. I to vrlo brižno!

via GIPHY

Škorpion

Mladi Mjesec u znaku raka djelovat će na tebe na sasvim poseban način. Naime, sada je sasvim poseban trenutak da još jednom na sve moguće načine te sasvim ozbiljno razmisliš o svojim ciljevima - i to u privatnom i poslovnom životu. Djeluj odmah! Neke dugoročne planove ovako i onako ne možeš raditi! Kreni!

Možda vas zanima Pripadnice ova 3 horoskopska znaka obaraju svojim šarmom - je li tvoj znak među njima? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Strijelac

I strijelci mogu sada malo odahnuti. Čudnovata energija Marsa se nakon nekoliko tjedan primirila te je oluja prošla. Sada možeš sve nanovo posložiti! A to znači, osobito početkom tjedna: budi mirna i oprezna te si uzmi dovoljno vremena za sebe. Nemoj brzati i nemoj biti nestrpljiva. Strpljivost će ti se uskoro isplatiti!

Jarac

Jesi li već otkrila svoj planet na noćnom nebu? Naime, sada se fino može vidjeti Saturn – najsvjetlije zvijezde na ranom večernjem nebu uglavnom su planete – ona koja najviše sjaji je Jupiter, a lijevo pored je tvoj Saturn! Pronađi ga i poveži se s njim! I počni vjerovati da se čuda ponekad događaju…

via GIPHY

Vodenjak

Nekako, negdje, nekada – zapravo točno sada, kad je riječ o tome da su svjesni trenutka i žive ga, su vodenjaci jasno u prednosti. U ponedjeljak, a onda opet za vikend, imat ćeš veliku šansu svjesno se baviti budućnošću. Prizovi energiju mladog Mjeseca – otvorit će ti se neočekivane poslovne mogućnosti!

Ribe

Zvijezde ti savjetuju da budeš što je moguće bliže vodi. To će dobro doći tvojoj senzibilnoj prirodi. Dakle, svejedno jesi li u šatoru, hotelu, apartmanu – važno je da se povežeš s vodom, svojim elementom. Opusti se i uživaj! Povremeno otvori oba oka – vidjet ćeš da je prilika za vrući ljetni flert beskonačno mnogo.

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi savršeni su za flert na godišnjem odmoru Rubrika Love&Sex Love&Sex

Ovan

I za ovnove vrijedi sljedeće: nakon hardcore Mars-tjedna (igra, gem, set, meč ili naporne ego-igrice…) trebaš se dobro odmoriti. I to dosljedno – ako ne želiš na more, idi u planine. Ili u vlastitu kadu. Važno je da pronađeš svoj mir.

via GIPHY

Bik

Brižne karakteristike raka, s kojim ćeš se povezati za vikend putem mladog Mjeseca, dobro se slažu s tvojom energijom. Dakle, priušti se nešto jako lijepo – uostalom, zavrijedila si! I pobrini se za fino popunjen stol. Ili, još bolje: sama ga popuni s onim što najviše voliš. Kako god: bitno je da se razmaziš!

Blizanci

Osobito za vikend (ali i sljedećih nekoliko mjeseci) ćeš se približavati svojoj ženskoj esenciji. Dakle, kupi si najljepše cvijeće, neki novi parfem, sve što treba da se osjećaš ženstveno i kao kod kuće. Ljubavni život će ti procvasti – neće ti nedostajati udvarača!

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0