Life&style
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Ovnove, blizance i vodenjake očekuje dobar tjedan, a evo što je s ostalima

  • Ovaj tjedan je još uvijek pod utjecajem mladog mjeseca
  • Naime, naš dragi mjesec tako žustro i žarko koketira sa suncem i ovnom
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Merkur je sada također u ovnu i pobrinut će se za nekoliko vrlo uzbudljivih razgovora. Pokušaj ostati vjerna sebi što više možeš i nemoj dopustiti da te nagovore na bilo što. 

Tjedni horoskop od 4. do 11. travnja

Ovan

U sljedećih nekoliko tjedana sve će se vrtjeti oko razjašnjavanja. U ovom procesu postat ćeš direktnija i odlučnija. I to je stvarno dobro! Ako trebaš skinuti neki teret sa svoje duše, učini to sada, bit će ti to veliko olakšanje. Ako je moguće, nemoj biti previše osobna. Mjesec ti je dao veliku dozu predviđanja, znaš i u trbuhu osjetiš što ti je sada činiti, pa onda to i napravi! 

via GIPHY

Bik

Ako se ovih dana tvoj mozak osjeća kao modem bez Interneta i čuješ glas u svojoj glavi kako govori: „Ovaj broj nije dostupan!“, ne brini. Svi smo zaposleni i živimo na planetu koji se trenutno trese na sve strane. Zato ostani zaljubljena i oprosti si ako stvari ne idu onako kako bi željela. Samo daj svom mozgu oduška za neke potrebne nadogradnje i ažuriranja programa.

Ovi horoskopski znakovi imat će najbolji travanj Možda vas zanima Proljetni horoskop: Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka imat će najbolji travanj Miss7 Horoskop

Blizanci

Ako si postavljena za glasnogovornicu, trebala bi znati da će te ostali sada vidjeti kao govornicu koja govori istinu bez besmislica. Naravno, možeš govoriti samo iz svoje perspektive, ali trenutačno si sposobnija nego inače uhvatiti grupni duh i razmišljati, osjećati i govoriti u ime kolektiva. Zato iskoristi svoj glas, mogla bi biti dobro nagrađena. 

Rak

OK, znamo da si tip koji napravi tri koraka naprijed i četiri koraka unatrag. Kako bi bilo da napraviš još dva? Ili ideš postrance? Ili na neki potpuno novi način? Sada si prepuna znanja i dobrih ideja koje su našem svijetu trenutačno itekako potrebne. Zato te molimo, budi hrabra i kreni u akciju! Van s time! Piši, pleši… Važno je da se izražavaš. U sljedećih nekoliko dana doista možeš napraviti puno toga za sebe, od nesređenih poslova do toliko željenog flerta…

via GIPHY

Lav

Vrijeme ovna nije bez turbulencija! A nemir rađa još više nemira. U ovom slučaju može se sasvim jasno reći da promjena lokacije i/ili promjena perspektive može pod određenim okolnostima biti rješenje! Ovisno o tome hoćeš li jednostavno otići nekamo na nekoliko dana ili svjesno i aktivno razbistriti glavu napornim treningom. Glavna stvar je da se prema sebi ponašaš dovoljno pošteno da pobjegneš od mogućih izvora stresa.

Možda vas zanima Vječno mladi: ovi horoskopski znakovi uvijek ostaju djeca u srcu Miss7 Horoskop

Djevica

Možda se trenutačno osjećaš pomalo udaljeno od svog osobnog identiteta i svojih velikih snova. Ne brini, nisi jedina. U ovom trenutku sve je puno nemira, ovan nas sve čini krutima i odjednom ti iz usta izlete stvari zbog kojih požališ 10 sekundi kasnije. Najjednostavniji lijek: bavi se sportom! Trening boksa je vrhunsko rješenje za dovođenje bijesa u pravi oblik.

Vaga

Ako si u nedoumici, razgovor je sada zlato. A šutnja jednostavno nije opcija. Čak i ako možda nisi navikla na to, te iz puke želje za harmonijom radije ne govoriš ništa i gutaš svoju istinu sve dok te ne zaboli trbuh. Prestani! Skupi svu svoju hrabrost i reci stvari koje te opterećuju. Sada imaš pomoć zvijezda da se riješiš nekih prastarih balasta. 

via GIPHY

Škorpion

Kao škorpion po horoskopu, toliko si puna suosjećanja i bolje od većine ljudi razumiješ koliko je fleksibilnosti doista potrebno za održavanje ljudske interakcije. Upravo sada bi suživot s drugom osobom (ili s timom) mogao imati velike koristi od ovog talenta. Iskoristi ovu zlatnu priliku da pojednostaviš neke procese kako bi tvoj i život drugih tekao glatko. 

Strijelac

Sasvim je jasno da ovan, koji se poput vihora probija kroz naše živote, donosi mnogo nemira i nereda. Najbolji način za susret s tim energijama je zapravo poznati kreativni tok. Ali, da bi nešto istjecalo, prvo mora protjecati. Pogledaj što to što sputava tvoju maštu. Što je to što ti nedostaje da izgoriš za cilj? Da se doista potrudiš i daš sve od sebe? Odgovori bi te mogli iznenaditi…

Jarac

Život nas ponekad tjera da se vrtimo u krug. A ponekad samo prođe neko vrijeme prije nego što se vratimo na pravi put. Čak i jarci, koji zapravo poznaju samo jedan put, a to je put do vrha, su sada pozvani da poštuju svoje male i velike zaobilaznice i da prepoznaju da previše ciljanja prema vrhu nije dobro. Naime, ponekad je put… put!

via GIPHY

Vodenjak

Tvoja mašta cvjeta ovih dana. Sada je važno da zbog svih dobrih ideja ne zaboraviš one najvažnije. Doista bi trebala imati pri ruci bilježnicu u koju ćeš prenositi svoje ideje. Ne mora se svaka ideja odmah realizirati. Ponekad je dovoljno priznati samo postojanje ideje i pokrenuti kreativne procese. Ovi dani su doista odlični za to. Piši što više možeš, ne mora uvijek odmah sve imati smisla.

Ribe

U ovom lijepom tjednu svemir bi ti želio skrenuti pažnju na temu koja u naš svijet uvijek iznova donosi radost, ali i sukobe. Novac! Nije uvijek lako govoriti o novcu. Možda sada možeš duboko udahnuti i prevladati vlastito oklijevanje da pustiš svoje misli na zrak. Budi kratka i konkretna i KAŽI što želiš. Ti, draga ribice, definiraš svoju vrijednost. Nitko drugi!

Najuspješniji horoskopski znakovi Možda vas zanima Ovo su 4 najuspješnija horoskopska znaka prema astrologiji, što ti misliš o tome? Miss7 Horoskop
Photo: shutterstock

Komentari 0