Life&style
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Ovnove, bikove i lavove očekuje izvrstan tjedan, a tri znaka moraju skupiti hrabrosti za promjene

  • Kozmičko vrijeme se promijenilo
  • Dva velika igrača (osobito kada je u pitanju naš ljubavni život), voljena Venera i ratoborni Mars, sada su u znaku vodenjaka
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Nakon četiri mjeseca na teritoriju jarca, vodenjakova hladna opuštenost, staloženost i vizija bit će poput svježeg proljetnog povjetarca. U međuvremenu, mjesec se približava punom mjesecu u znaku djevice, što najavljuje uzbudljiva vremena!

Ribe

Ribe općenito primjećuju… sve. Poput „princeze na zrnu graška“  među horoskopskim znakovima, naravno, nećeš propustiti promjenu Venere i Marsa u znak vodenjaka. Venera te čini željnom eksperimentiranja na vrlo senzualan način. I također ljubazno pomaže da svoje rutine dovedeš u pravi red. Odjednom imaš alate za samopomoć na dohvat ruke i to one koji ti doista donose mir i sjaj. Sjajno! Pobrini se da ti netko pokloni svilenu masku za spavanje za rođendan. S odgovarajućom pidžamom.

via GIPHY

Ovan

Kada je energija vodenjaka uključena (kao što je sada, zahvaljujući Veneri i Marsu) uvijek se radi o kolektivu. Dakle, ne isključivo o tebi samoj. Bilo da crtaš znakove za demonstracije, sadiš vrt ili osnivaš pjevačku skupinu, radi se o tome da sada živiš svoj puni potencijal za dobrobit mnogih! Dopusti svojoj unutarnjoj košnici ideja da otvori nova vrata koja vode do tvog kreativnog centra. Iskoristi sve što ti je potrebno kako bi stupila u kontakt s drugim radišnim pčelama te stvorila svoj slatki umjetnički med.

Ovi horoskopski parovi su otrov jedno za drugo Možda vas zanima Ovi horoskopski parovi su otrov jedno za drugo, oni jednostavno ne mogu zajedno Rubrika Love&Sex Love&Sex

Bik

Oh, kako lijepo: ljupka Venera u vodenjaku krasi vrh tvog horoskopa i još je tvoj planet vodilja! Pozvana si direktno i vrlo toplo iz svemira, od samog izvora užitka, ljepote i radosti. I ostani tamo. Misliš da to nije primjereno s obzirom na situaciju u svijetu? Pa, što bi bilo da smo svi samo tužni? Bi li to ikome pomoglo? Ne! Stoga, budi sretna, veseli se i uputi ovu ponudu drugima. Gdje sada možeš iskoristiti tu radost? Ispeci neki fini kolač, pozovi ekipu na jelo i piće! Otjeraj pustoš iz srca drugih!

Blizanci

Sada se definitivno radi o proširenju tvoje svijesti. Bilo da provodiš cijela poslijepodneva u knjižnici, čitaš knjigu nekog duhovnog učitelja, pohađaš uzbudljivu radionicu joge ili radiš puno avangardnije stvari, glavna stvar je da naučiš i istražiš dubine vlastite duše. Venera, koja trenutačno uživa u carstvu vodenjaka, je u svoj svojoj velikodušnosti i veličini u tvojoj 9. kući – kuća više formacije srca. Budi inspirirana, uči i iznad svega: iznenadi samu sebe.

via GIPHY

Rak

Približavamo se punom mjesecu koji je za raka uvijek vrlo intenzivan i može biti izazovan. Emocije su tu da se osjećaju i obrađuju. Sadašnja Venera također zahtijeva da prokopaš po određenim stvarima koje bi ti mogle biti teške, a kako bi se konačno oprostila od njih. Sada može i smije biti tvoja velika pomoć da podijeliš s drugima svoju tugu, svoje strahove i brige. Nisi jedina osoba koja se trenutačno osjeća loše…

Ova tri horoskopska znaka imat će super proljeće Možda vas zanima Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka procvast će ovoga proljeća Rubrika Life&style Life&style

Lav

Ulazak Venere i Marsa u znak vodenjaka, koji je točno nasuprot tvoga znaka lava, učinit će te puno čarobnijim stvorenjem nego što već jesi. Možda bi ipak trebala razmisliti o prijavi na talent show ili o solo nastupu u lokalnom klubu. Bez obzira što radiš, pobrini se da tvoj čopor bude oko tebe. I uvijek imaj svoj pametni telefon sa sobom - želiš biti sigurna da je tvoj sjajan izgled ispravno dokumentiran. Sada je definitivno vrijeme za veliku publiku. Prenesi svoju poruku ljudima! Uspjet ćeš. Imaj hrabrosti!

Djevica

Ako ti tvoja unutarnja perfekcionistica, tvoja unutarnja Marie Kondo, ponovno oduzme previše vremena, draga Venera i uzavreli Mars, oboje u vodenjaku, zaigrano će ti u nadolazećim tjednima unijeti više lakoće u svakodnevni rad. Tvoje navodne pogreške i nezgode će, kao čarolijom, rezultirati genijalnim životnim trikovima i inovacijama. Ako dopustiš, pun mjesec u tvom znaku 18. ožujka svakako će ti pomoći da se oslobodiš kaosa. Ne zaboravi se zabaviti u tom procesu. Uz smijeh je sve lakše.

via GIPHY

Vaga

Venera i Mars u znaku vodenjaka donose ti veliku iskru genijalnosti i puno mašte. Stvari koje su ti se donedavno činile potpuno apsurdnima više nisu tako apstraktne. Razmišljanje i djelovanje izvan svojih dobro raspoređenih okvira zone udobnosti dobro će ti uspijevati i pobrinut ćeš se za zanimljive i uzbudljive susrete. Otkrivaš novu, gotovo buntovnu crtu koja bi te mogla dovesti do toga da moraš nanovo pisati vlastita pravila od nule. Sjajno! Dopusti to!

Škorpion

Možda neki misle da si tajna Marie Kondo životinjskih znakova zodijaka. Nešto (možda graditeljski puni mjesec, koji će biti u djevici 18. ožujka?!) te tjera da odjednom poželiš otići u Ikeu i kupiti puno, puno malih kutija kako bi konačno uvela red u svoj kaos. Također je moguće da se probudiš u subotu ujutro s mišlju kako bi spavaća soba mogla biti dnevni boravak. Samo naprijed: živi svoj aktivizam do maksimuma. Nakon vanjskog reda slijedi unutarnje pospremanje. Budi dobra i provjeri s kućepaziteljem prije nego što srušiš nosive zidove...

Strijelac

Sljedeći tjedan je doista blagoslovljen sretnim zvijezdama kada su u pitanju pregovori. Merkur i Sunce u ribama daju ti dovoljno mašte. Venera i Mars također osiguravaju da se potvrdiš na način koji bi ti se u početku mogao čak činiti čudnim. Doista, ulazak Venere u vodenjaka pruža ti majstorsku klasu umijeća mudrog pregovaranja i taktike. Osobito kada su u pitanju socijalna pitanja u našem društvu i pojava novih struktura. Nevjerojatno si dalekovidna – nije li lijepo kad uvijek nanovo možeš otkriti nove aspekte vlastitog bića?

via GIPHY

Jarac

Sunce, Merkur, Neptun i Uran njišu se i plivaju u metafizičkom znaku riba. Dakle, sasvim je jasno da ne znaš nužno što je gore, a što dolje, a kamoli na kojem si planetu. Dodaj Veneru u vodenjakov istraživački laboratorij i konačno si spremna postati kreativna (i eksperimentirati) kada je u pitanju punjenje svoje blagajne. Postoji li neki pretjerani neotkriveni talent za koji si uvjerena da se može pretvoriti u zlato? Onda je sada tvoj trenutak. Sve što trebaš napraviti je malo se pustiti, gotovo napraviti salto u nepoznato.

Možda vas zanima Rođeni pod 'nesretnom zvijezdom': Ova 4 horoskopska znaka kao da namjerno bježe od sreće Rubrika Life&style Life&style

Vodenjak

Oh, baš divno: svake godine je osobito uzbudljiv trenutak kada Venera pokaže štovanje vlastitom znaku. To je kao da imaš rođendan na Veneri. Uživaj u dobroj atmosferi unatoč svim otporima iznutra, a osobito izvana. Naime, tijekom ovih tjedana jednostavno ćeš se osjećati jako ugodno u svojoj koži. Zavrijedila si. Budući da je Mars također na početku, zapravo možeš biti sigurna da će pucketati i iskriti. Ako si ikada razmišljala o instaliranju aplikacije za upoznavanje, sada bi bio idealan trenutak.

Photo: shutterstock

Komentari 0