Life&style

Tjedni horoskop: Lavovi slave, djevice uživaju, ovnovi organiziraju tulum, a dva znaka su u problemima

  • U nedjelju je počeo mjesec kolovoz i nekako imamo priliku uhvatiti se u koštac sa stvarima koje bi inače zauvijek ostale ležati u nekom skrivenom pretincu
  • Savjet tjedna: punom brzinom naprijed! 
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Jupiter je sada u znaku vodenjaka i sve se okreće naglavačke. S druge strane, Merkur u znaku lava pruža dodatnu dozu hrabrosti. Dakle, vrijeme je za akciju!  

Lav

Sretan rođendan, dragi lavovi! Sve najbolje na vaš poseban dan! Sada si dodatno priuštite malo luksuza. Što god definirali kao luksuz, budite velikodušni prema sebi i drugima. Podijelite svoje darove sa svijetom i onima oko vas! Bit ćete zapanjeni koliko ste otvoreni kad se prepustite.

via GIPHY

Zašto je prekrasno, ali i užasno komplicirano imati jednog lava u svom životu? Možda vas zanima Zašto je prekrasno, ali i užasno komplicirano imati jednog lava u svom životu? Rubrika Life&style Life&style

Djevica

Tvoja mantra za ovaj ludi tjedan prepun mogućnosti inspirirana je heroinom našeg djetinjstva: Pipi Dugom Čarapom. Učini svijet onakvim kakav ti se sviđa! To je doista netipično za djevicu. Čak i ako ćeš to raditi samo jedno popodne, živi po principu užitka i dopusti si osjetiti maksimalnu slobodu.

Vaga

Misliš ne, ali kažeš da? To može zbuniti tebi i druge. Međutim, ovaj je tjedan zauvijek kraj s time. Naime, ovaj tjedan zvijezde žele da budeš što je moguće više rigorozna. Čak i ako ti se čini da plešeš na užetu iznad provalije - odvaži se na eksperiment. Rezultati bi te mogli vrlo ugodno iznenaditi! 

Škorpion

Kaže se da se škorpioni sasvim dobro snalaze s istinom. Navodno! To ne uključuje tek izražavanje svojih osjećaja i izlaganje onoga što te zaista pokreće duboko u tebi, nego i razgovor o sebi i otvoreno komuniciranje sa svojim bližnjima o onome što ti treba. Čak i ako se drugima to može učiniti pomalo tmurno.

via GIPHY

Strijelac

Svemir je s Jupiterom u znaku vodenjaka smislio lijep zadatak za strijelca. Bit je u tome da se prepustiš sebi, naučiš primati ono što je dobro i lijepo na ovom svijetu. Prepusti se dubokom uvjerenju da je sve u redu. Također, nemoj stalkati ništa i nikoga. To će te samo skrenuti s puta.

Jarac

Kad jarac stavi dalekozor na oči i koncentrira se na drugu stranu, tamo se pojavljuje suprotni znak: rak. Ako si u sljedećih nekoliko tjedana želiš učiniti uslugu, trebala bi se usredotočiti na vodeni znak, kojim vladaju mjesec i osjećaji. Dakle: isplaniraj putovanje i pokloni dan svojoj obitelji, prijateljima i voljenima.

Ovih 5 horoskopskih znakova su najveći lažljivci. Je li tvoj dragi među njima?

Vodenjak

Kad je vodenjak u Jupiteru (kao što je sada!), planetu koja sve povećava, tada u svijetu izbija kaos. Dakle, opusti se i uživaj u čavrljanju sa svojim najdražim prijateljima cijelo neplanirano popodne. Zaboravi sve oko sebe! Živi u trenutku!

via GIPHY

Ribe

Za ribe je takozvani „flow“ prirodno stanje. Tvoj moto: „More being, less doing“ („Više biti, manje činiti“). Međutim, opuštanje definitivno uključuje dobro planiranje kako bi se mogla stvoriti upravo ta sloboda. Dakle, planiraj opet malo pažljivije, unesi jasnoću, strukturu i red u stvari koje zahtijevaju određenu koncentraciju. Tako ćeš si stvoriti prostor za velike stvari koje te očekuju. 

Ovan

Čini se da lavlje sunce jako prži, jer je Merkur sada u znaku lava i sve to višestruko pojačava tvoju prirodnu vatru. To tako i treba biti. Napravi feštu od svog života, udahni što više ove prirodne bezbrižnosti. Spontano pozovi ljude oko sebe na malu ljetnu zabavu. Uživaj, uživaj…

Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka više od svih djeluju magnetskom privlačnosti na druge Rubrika Life&style Life&style

Bik

Za pravog bika se kaže da je spor. Uostalom, ti si znalac koji uživa u svemu u čemu se može uživati. Tijekom ovih dana zaista se možeš opustiti i stvoriti mir koji želiš - energija vodenjaka vodi računa o tome. Pusti stvari da idu kako idu i pogledaj što će se dogoditi ako više ništa ne forsiraš, nego samo dopustiš da se to dogodi. Čisti užitak!

via GIPHY

Blizanci

Rezervirala si godišnji odmor i sada su se pojavili problemi? Ne budi tako stroga i živčana. Jednostavno promijeni odredište i kreni na put prema „unutra“. To je vjerojatno najhrabriji izlet u tvom životu. Na ovaj način mogla bi se malo približiti sebi. Pronađi mudrost koja je tako duboko u tebi.

Rak

Kao rak obično imaš sljedeći problem: naime, tvoj horoskopski znak želi biti voljen, željen i cijenjen po svaku cijenu. Što je sasvim u redu, ako se izboriš za sebe te ne dopustiš da te išta spriječi da govoriš svoju istinu. Reci glasno i jasno ono što ti ne odgovara! Vrijeme je! 

Pripadnice ova tri horoskopska znaka nepobjedive su i nikad se ne predaju!

Photo: Shutterstock

Komentari 0