Life&style
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Imamo dobre vijesti za strijelce, vodenjake i lavove, a bit će intenzivan tjedan za sve

  • Ovog tjedna svemir ima posebnu zadaću
  • Naime, jednostavno se radi o tome da se vidi svjetlo i ljubav iza svega
  • To je bit ere strijelca! 

Venera se od 19. prosinca priprema za brzinu unatrag – i to u znaku jarca. Sve teme vezane uz ono što nas i naše biće čini lijepima, sada se mogu intenzivno osvjetljavati. Super je uzbudljivo za sve. Ovo će biti vro intenzivan tjedan za sve znakove

Strijelac

Vau, uz Sunce i našu komunikacijsku planetu, Merkur, koji se zatim susreće s jarcem, sada je dodan i Mars! To je puno vatre u pravom smislu riječi. Pazi da ne izgoriš! Međutim, ako planiraš vatromet, možeš računati na puno dobrih provoda i nekoliko dobrih vijesti. Što je jako dobro za tvoj rođendan. Ali, to je također doista dobro vrijeme za pojašnjenje briga koje te more neko vrijeme. Prilika je da se riješiš balasta, iskoristi to! 

via GIPHY

Jarac

Merkur, planet komunikacije, mijenja se iz strijelca u jarca, odnosno u tvoj znak. Venera je ovdje već neko vrijeme i ide retrogradno od 19. ovog mjeseca. Doista je dobro vrijeme da se ispita nekoliko stvari te unese jasnoća u neka pitanja. Sada je važno oprostiti – sebi i drugima. Što se tiče ljubavi, uživat ćeš u svakom trenutku s dragom osobom, a samci će žešće flertovati. 

Sretni brojevi prema horoskopskom znaku Možda vas zanima Ovo su sretni brojevi svakog horoskopskog znaka – barem tako smatraju zvijezde Rubrika Life&style Life&style

Vodenjak

Dragi vodenjače, u ovim nesigurnim i vrlo zbunjujućim vremenima, moraš odigrati posebnu ulogu: raditi stvari na razigran način. Donesi nam radost i lakoću koje nam tako često nedostaje. Možda da staviš  kapu Djeda Božićnjaka na glavi na božićnom partyju! Tvoja pozitivna energija osjetit će se nadaleko… 

Ribe

Umijeće donošenja jasnih odluka možda nije tvoja najveća snaga. Ali ovaj tjedan ima dovoljno energije da se pomiriš s nekim stvarima prije punog mjeseca i retrogradne Venere. Odluči se da se odlučiš! Iskoristi nalet energije koji će te počastiti ovaj tjedan! Vrijeme je za akciju! 

via GIPHY

Bik

S pomakom od Merkura do jarca i Marsa u znak strijelca, kozmički rulet se okreće malo dalje i vibra očito postaje drugačija. Ususret Božiću, zapravo je dobro vrijeme za pogledati unutra, čak i ako iz nekog neobjašnjivog razloga uvijek govorimo o božićnom stresu. Slijedi svoje srce, nećeš pogriješiti.

Možda vas zanima Ovo su najiskreniji horoskopski znakovi u astrologiji - možeš li pogoditi koji znak je na vrhu? Rubrika Life&style Life&style

Ovan

Predbožićna sezona je zapravo imala originalnu ideju da se dobro oraspoložiš za veliki blagdan i da ti bude fino i dobro. Iskoristi ove dane svjesno da se malo opustiš i riješiš se nekoliko stvari. Zaista ne moraš nositi sav balast u novu godinu.

Blizanci

Za slučaj da ti trenutačno nedostaje zraka pod krilima i da ne lebdiš na krilima radosti i lakoće - ne brini! Sve se vraća i vidjet ćeš da će se ti se sve nanovo otvoriti. I onda će sve ići vrlo brzo. Požuri! 

via GIPHY

Rak

Rak, rođen u ovom ponekad zadivljujućem svijetu, osjeća više od mnogih drugih. To je urođena činjenica. Prije nego što nastaviš s etiketiranjem ili budeš označena kao kraljica drame, hitno trebaš poraditi na svojoj strategiji. S toliko Merkura i Venere u jarcu, gotovo idealno možeš iskoristiti sljedećih nekoliko tjedana za pravi re-branding.

Lav

Jedan od razloga zašto ovih dana palimo toliko svijeća su blagdanski ukrasi koji svjetlucaju na svakom uglu, što je jako lijepo u takozvanom mračnom godišnjem dobu. Sunce u strijelcu donosi nam ovo svjetlo i vatru u drugačijem obliku! Ti si, poput Strijelca, vatreni znak i od toga možeš imati goleme koristi. Iskoristi to!

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka najbolji su očevi, njima će njihova djeca uvijek biti na prvom mjestu Rubrika Life&style Life&style

Djevica

Merkur i Venera, naši planeti komunikacije i ljepote, nalaze se u znaku jarca. To je sretna kombinacija za djevicu, jer je jarac, kao i djevica, zemljani znak. Ako ti je ostalo još nekoliko većih projekata, sada je vrijeme da stvari doslovno spustiš na zemlju. 

via GIPHY

Vaga

Ovo posebno vrijeme prije Božića nije stvoreno za naručivanje stvari s Interneta koje zatim zamotaš na brzinu u papir, jer eto, tek tako moraš nešto pokloniti nekome. Kao vaga si odgovorna za donošenje ljepote svijetu. Polako, ispeci kolačiće i pokloni svojima najdražima vrijeme i ljubav. Svemir će ti biti zahvalan!

Škorpion

Idemo prema veličanstvenom punom mjesecu, posljednjem u ovoj godini. Naime, 19. prosinca imamo posljednju konstelaciju godine. Tako da ima smisla ove dane iskoristiti za svojevrsnu inventuru, pregledati sve što je bilo lijepo i dovesti u red neke stvari. Osobito u takozvanom međuljudskom području!

Photo: Shutterstock

Komentari 0