Life&style

Tjedni horoskop: Dobre vijesti za bikove, lavove i jarce - njima će se sve savršeno posložiti

  • Što te ovog tjedna očekuje u ljubavi, a što na poslu?
  • Ljubavni procvat doživjet će bikovi i škorpioni, dok će ovan i jarac biti puni elana i imat će uspješan poslovni tjedan
  • Pogledaj što zvijezde kažu za tvoj horoskopski znak…

Najradije bi se sama stavila u karantenu i isključila se od ostatka svijeta na neko vrijeme. Naravno, to bi napravila bez puno panike, buke ili nekih drugih mjera – s puno ljubavi prema sebi samoj te vlastitim potrebama. Za vikend nas očekuje pun mjesec u znaku djevice – znaku izlječenja! Ako to nije znak…

Ovan

S jedne strane osjećat ćeš kako ti treba puno više vremena za sebe, a s druge strane si trenutačno u fazi kad se poslovno možeš profilirati te pomoći mnogim ljudima. Odluči sama koji su ti prioriteti… U ljubavi ćeš imati razne prohtjeve pa će se tvoj dragi jako trebati potruditi da ti udovolji. Možda da ipak malo više misliš na druge?

via GIPHY

Bik

U ljubavi ćeš biti kraljica kojoj će svi ležati pod nogama. Tvoj najdraži ispunjavat će sve tvoje želje. Ako si solo, moći ćeš birati… Inače, sada je za tebe pravo vrijeme da kreneš u kupovinu te napuniš svoj ormar modnim komadima odjeće i obuće. Uživaj!

Blizanci

Imat ćeš vrlo oštar jezik – koji ćeš upotrijebiti kad god ti nešto neće odgovarati. Primjerice, u diskusiji o zajedničkom novcu – naime, dok ti želiš štedjeti, tvoj dragi želi kupovati. Međutim, svađa neće dugo trajati – oboje ćete imati zadovoljavajuće argumente i sve će se riješiti na najbolji način. Očekuje te također nekoliko značajnih novih poslovnih kontakata – iskoristi ih!

Rak

Hitno ti je potrebna promjena kulise! Spakiraj svoj adresar te posjeti prijateljice koje dugo nisi vidjela! Promjene i razgovori činit će ti dobro. Na poslu, ali i kod svog partnera, nećeš pokazivati previše razumijevanja i nećeš popuštati sve dok se ne izboriš za ono što želiš.

via GIPHY

Lav

Trenutačno si u fazi kad će ti svaki poslovni projekt pričinjavati zadovoljstvo, a tvoja će konkurencija ostati blijeda pored tebe. S komičnim vjetrom u leđa sakupljat ćeš na poslu dodatne bodove i simpatije. Sa svima ćeš se dobro slagati – čak i s najproblematičnijim kolegama. Nakon dugo vremena riješit ćeš jedan nesporazum – na obostrano zadovoljstvo.

Djevica

Nije ni čudo da si iscrpljena te čezneš za snom! Navečer si dugo vani te koristiš svaku priliku za tulumarenje i dobru zabavu. Ako si mama, puno ćeš se igrati s djetetom i dodatno se umarati. Ako si solo, napravit ćeš prvi korak prema novoj vezi.

Vaga

Očekuje te tjedan samoispitivanja – postavi si pitanje: „Koje negativne stvari me blokiraju?“ Ili: „Jesam li to doista zavrijedila?“ Koje pozitivne misli možeš suprotstaviti tome kako bi počela pozitivno razmišljati? Dobro razmisli – imat ćeš puno osjećaja za sebe i pomoći ćeš si da ti krene nabolje.

Škorpion

Bolje ne može – svemir ti poslužuje u ljubavi idealnu mješavinu međusobnog razumijevanja, sigurnosti, zajedništva i zabave. Zbog toga ti se neće biti lako koncentrirati na posao – jer nećeš htjeti ništa drugo nego biti pored svog dragog. Nemoj zapostaviti poslovne projekte – mogla bi imati problema s nadređenima.

via GIPHY

Strijelac

Premda ćeš u početku tjedna imati sitne financijske probleme te neke nesuglasice na poslu, do kraja tjedna uspjet ćeš sve posložiti kako treba. Koncentrirat ćeš se i na svoj dom i obitelj – i tu će se razjasniti neke stvari koje su dosad bile nejasne i nekako nedorečene.

Jarac

Odjednom ćeš osjetiti hrpu nove energije! Proljetni umor? Nećeš znati što je to! Sve si drugo – samo ne umorna! Svaku zadaću obavljat ćeš s puno kreativnosti i elana. Na poslu ćeš zasjati – zato jer vjeruješ u ono što radiš. U ljubavi ćeš biti prava zavodnica – zato jer ti neće biti problem napraviti prvi korak.

Vodenjak

Sada je jako važno „slušati između redaka“. Naime, ono što će se glasno izgovoriti nije toliko bitno. Ono što će se prešutjeti ili komunicirati ponašanjem – to je odlučno! U tebi će se probuditi psihologinja! Radi samo ono što ti doista čini dobro!

via GIPHY

Ribe

Premda smatraš kako razgovor pomaže, sada je upravo obrnuto. Ne moraš svakome sve objašnjavati te nisi dužna trošiti svoju energiju i vrijeme na besmislene razgovore. Međutim, na poslu ćeš prštati od dobrih ideja! Izreci ih glasno – naići ćeš na otvorene uši.
 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.
 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0