Life&style

Tjedni horoskop: Blizancima se smješi nova ljubav, rakove i jarce čekaju samo dobre stvari

  • U novi tjedan ušle smo s punim Mjesecom u znaku jarca
  • To je vrijeme kad će se razjasniti mnoge stvari – svima nama
  • Pogledaj što očekuje tvoj horoskopski znak u tjednu od 7. do 12. srpnja

Pun Mjesec je u osovini jarac-rak: sada se sve vrti oko jasnoće, jasnoće i još jednom – jasnoće. Sve što si oduvijek željela razjasniti, napravi to sada. I to najprije sa samom sobom, a onda s bližnjima pa na kraju i s cijelim svijetom.

Ovan

Tebi sigurno nije dosadno. Venera, Jupiter i Uran brinu se za, recimo to tako, promjene. Tebi bi to moglo biti previše – stoga se pokušaj maksimalno zaštititi od mnogih turbulencija. Ako si solo, dobro razmisli prije nego doneseš odluku…

via GIPHY

Bik

S jakim Marsom i Plutonom na svojoj strani sada možeš relativno lako stvoriti nove obećavajuće poslovne kontakte. Misli na nevjerojatnu moć umrežavanja i iskoristi je. Vrijeme je za nove uspješne poslovne pothvate!

Možda vas zanima Jako dovitljivo! Pogledaj što ljudi stavljaju ispred klima uređaja pa im terasa izgleda bolje Rubrika Life&style Life&style

Blizanci

Ako želiš novog partnera pa čak i ozbiljnu vezu, vrijeme je da izađeš i pokažeš se. S Venerom na svojoj strani bit će ti lako dobro procijeniti stvari. Slušaj svoje srce! Flertuj i uživaj!

Rak

Veliki finale – izdrži, sada si nešto poput personificiranog oka oluje, dakle, usred bure. Sve što će sada donijeti vjetar – dobro je! Nemoj to zaboraviti! Ova sezona raka bit će nezaboravna – na svim razinama. Čekaj samo sljedeći pun Mjesec u svom horoskopskom znaku. Sretan rođendan!

via GIPHY

Lav

Nakon sve akcije, svih planiranja, događanja i popisa zadaća, krajnje je vrijeme, dragi lavovi, da se sjetite što lavovi najradije rade. Tako je: leže i odmaraju. I ne rade ništa. Molimo te, priušti to ovih dana svom živčanom sustavu: mir. Puno mira…

Djevica

I za djevice vrijedi: pusti stalno sređivanje stvari, red, rad i disciplinu malo na miru. Usred smo treće elipse, u proteklih nekoliko tjedana imale smo dvije pomrčine mjeseca i jednu sunca – a to ne prolazi pored nikoga bez da ostavi traga. Izađi iz stana ili kuće. U prirodu. Bosa. Pusti mozak na pašu, opusti se…

Vaga

Odmah moraš prestati sve uvijek uzimati toliko osobno i k srcu. Molimo te! Znamo da si oličenje pravednosti i da ovih dana moraš izbalansirati mnogo toga, ali nema baš svaka situacija veze s tobom. Ostani mirna, povuci se korak unazad. Tako ćeš sačuvati energiju i zdravlje.

via GIPHY

Škorpion

Znamo da si vrlo aktivna zadnjih dana, ali i ti trebaš stanku. Sasvim svjesno si uzmi vrijeme koje ti je potrebno da jednostavno malo ležiš i odmaraš, gledaš televiziju ili ljenčariš uz jezero, rijeku ili more. Vidljivo ili nevidljivo, trenutačno se događa mnogo toga zbunjujućega, a i ti ćeš to morati prihvatiti. Samo cool!

Strijelac

Iskoristi ono što se naziva „kreativna iskra“ – Svemir ti šalje (sigurno ne poštom, nego putem malih znakova…) doista puno inspiracije. Samo trebaš malo pripaziti, koncentrirati se, uhvatiti sve te ideje i primijeniti ih u stvarnosti. Uspjeh ti je zagarantiran, a mogla bi i svojom „iskrom“ napokon privući osobu s kojom ćeš ostati duže vremena.

Možda vas zanima Kad kupuješ odjeću biraj neutralne boje - evo zašto Rubrika Life&style Life&style

Jarac

Pun Mjesec u tvom znaku – kako predivno! To je nešto poput rođendana. Potpuno prihvati transformaciju tame i pusti mjesečevo svijetlo da ti pokaže put – u novu mjesečevu godinu punu sreće i čarolije. Očekuje te mnogo dobrih stvari. Put neće biti uvijek lagan, ali jedini put koji te očekuje je „prema gore“.

via GIPHY

Vodenjak

Jupiter će ti u srpnju dati potrebnu dalekovidnost – kako ne bi mislila samo na kratkotrajne uspjehe. Znaš što želiš i sada možeš s lakoćom doći do svojih ciljeva – u svim područjima života, od posla do ljubavi. Nemoj da te itko ili išta iritira. Samo naprijed!

Ribe

Sunce i Mjesec u znaku raka daju ti dobar osjećaj za obećavajuće prilike. Ako ti netko ponudi pomoć, rado je prihvati. Međutim, nemoj se previše forsirati i žuriti. Moguće su manje pogreške – koje ćeš brzo popraviti.

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0