Life&style

Tjedan u znaku Disneyja: Konačno smo dočekali 'Malu Sirenu', a u kinima nas čeka pravi spektakl

  • Idealna prilika za druženje počinje već od srijede, 24. svibnja, kada u kina napokon stiže spektakularna dugoočekivana morska avantura 'Mala sirena'
  • Povodom premijere filma, u CineStar kinima će se u subotu 27. i nedjelju 28. svibnja odvijati čaroban Disney vikend
  • Uz razne zabavne aktivnosti, posjetitelji će se moći fotografirati s likovima iz filma ali i s glumcima koji su u filmu posudili glasove
  • Pročitaj više: Disney je objavio novi trailer za 'Malu sirenu' i po prvi put pokazao princa Erica i zlu Ursulu

Obiteljski vikend i izlazak u kino nakon užurbanog i radnog tjedna prilika su da slobodno vrijeme provedemo s najmlađima. Idealna prilika za druženje počinje već od srijede, 24. svibnja, kada u kina napokon stiže spektakularna dugoočekivana morska avantura 'Mala sirena' u distribuciji Blitz filma! Ulaznice za film su u prodaji već danas na blagajnama kina ili online. Povodom premijere filma, u CineStar kinima će se u subotu 27. i nedjelju 28. svibnja odvijati čaroban Disney vikend prepun odlične zabave, iskrenog smijeha i vesele razigranosti.

 | Autor: Disney Disney

Uz najnoviju Disneyjevu animiranu avanturu, osmišljen je atraktivan obiteljski program koji traje od 11 do 14 sati u CineStaru u Z centru u Zagrebu gdje sve posjetitelje očekuje:

  • Facepainting na temu Male sirene
  • Kreativni kutak: Bojanje i crtanje za najmlađe, izrada torbica za sirene i izrada čarobnih štapića i kruna za sirene, izrada rakova i hobotnica (za dječake)
  • Zabavne animacijske igre: morski križić kružić i potraga za morskim blagom
  • Fotografiranje s glumcima koji su u filmu posudili glasove te fotografiranje s likovima iz filma

 | Autor: Disney Disney

U Splitu vas u CineStaru 4DX Mall of Splitu subotu 27. svibnja od 11 do 14 sati, te u nedjelju 28. svibnja u razdoblju od 15 do 18 sati očekuje facepainting na temu Male sirene! Kupljena ulaznica za film 'Mala sirena' u svim CineStar kinima tog vikenda uključuje i poklon Disney kreativnu knjižicu iz spomenutog animiranog filma svakom djetetu, do isteka zaliha. 

Avatar Možda vas zanima Disney je već otkrio prve kadrove iz filma 'Avatar 3', slike novih svjetova ostavljaju bez daha Rubrika Life&style Life&style

Ovu čarobnu avanturu možete pogledati na originalnom engleskom jeziku s titlovima i u sinkroniziranoj verziji, a neke od glasova ćete zasigurno prepoznati!  Jedan od naših najboljih vokalista - Dino Jelusić je princ Eric, Lana Meniga je Arijela, naša operna diva i članica žirija 'Supertalenta' Martina Tomčić Moskaljov je Ursula, dok je glumac Jan Kerekeš posudio glas simpatičnom Sebastijanu.

 | Autor: Disney Disney

Arijeline sestre su bivša miss sporta, poznata influencerica te supruga Sandija Pege - Cindy Šoštarić Hadžić, tiktokerice Natali RadeMagdalena ZatkoLorena Farkač i Karla Mijatović.Film 'Mala sirena' je remake animiranog glazbenog klasika studija Disney koji je i nagrađen Oscarom.

Redatelj filma je Rob Marshall uz scenarij dvostruko nominiranog za nagradu Oscar Davida Mageeja. Pjesme sadrže glazbu višestrukog dobitnika nagrade Oscar® Alana Menkena i tekstove Howarda Ashmana, te nove tekstove trostrukog dobitnika Tony Award Lin-Manuela Mirande. Producenti filma su dvostruki dobitnik Emmyja Marc Platt, Miranda, dvostruki dobitnik Emmyja John DeLuca i Rob Marshall, s Jeffreyjem Silverom koji je izvršni producent. “Mala sirena” stiže u kina diljem Hrvatske u 2D i 3D sinkroniziranoj i originalnoj verziji od srijede, 24. svibnja u distribuciji Blitz filma.

 | Autor: Disney Disney

Photo: Disney

Komentari 0