Life&style 25. kolovoza 2016.

Tjedan popusta u Meblo trade salonima

arhiva.

Meblo Trade tjedan popusta 15 – 40% od 24. do 31.08.

Od 24. do 31. kolovoza u svim Meblo Trade salonima te na web shopu možete pronaći brojne programe namještaja i keramičkih pločica na odličnom popustu od 15 pa do čak 40%. 
Treba li Vam nova dječja soba, kuhinja, garnitura, madrac ili keramičke pločice u Meblo Trade salonima pronaći ćete ih po odličnim, sniženim cijenama. 
Riješite se svoje stare kuhinje i zamijenite je novom, modernijom, stvorite prostor u kojem ćete s užitkom boraviti kuhajući i isprobavajući nove recepte. 

 | Autor: arhiva arhiva
Nova garnitura savršeno će se uklopiti u ambijent svakog doma, osobito ako imate mogućnost širokog izbora različitih boja i materijala kao što imate u svim Meblo Trade salonima. 

 | Autor: arhiva arhiva
Madrace možete pronaći uz popuste do čak 40% i odmah su spremni za isporuku – uložite u odličan madrac i napokon se odmorite i naspavajte kako zaslužujete, budite se bez dosadne boli u leđima i vratu i budite poletni svaki dan. 

 | Autor: arhiva arhiva
Keramičke pločice modernog izgleda, raznih materijala i uzoraka Vašem će domu udahnuti jedan potpuno novi izgled i svježinu, osobito ako se ohrabrite te se odlučite osvježiti upravo dnevni boravak ili terasu na kojoj ćete uživati u hladu tijekom ovih vrućih, ljetnih dana. 

 | Autor: arhiva arhiva
A za sve male školarce pripremili smo i odlične popuste na dječje sobe – funkcionalni i fleksibilni elementi, živahne boje i maksimalna iskoristivost prostora biti će savršeni za odličan početak još jedne školske godine.  

 | Autor: arhiva arhiva

Posjetite Meblo Trade salone i web shop, iskoristite odlične popuste od 15 do 40 % samo od 24. do 31. 08. Više na www.meblo.hr 

Komentari 0