Life&style

Teško ti pada početak tjedna? Imamo lijek za to!

Nekoliko neradnih dana i već si ispala iz ustaljenog ritma? Da, i mi! Upravo zato dosjetili smo se kako bi ti nagradom mogli uljepšati dan!

Ponedjeljak je uvijek težak, a pogotovo kad označava kraj ovog posljednjeg, dugog vikenda u studenom. Ovaj dan, zaključili smo, hitno treba popravak. Upravo zato smo ti pripremili pravi poklon iznenađenja s kojim ćeš zablistati poput dijamanta. 

 | Autor: miss7 miss7

Za početak tjedna priredili smo ti parfem. Parfem koji bi ti mogao stići uistinu je poseban i blista dijamantnim sjajem. Savršena ravnoteža postignuta je između nježnog, bijelog božura, senzualne vanilije i sočne kruške pa će parfem istovremeno pokazati tvoju nježnu i seksi stranu. Mirisat ćeš na čistu eleganciju i senzualnost i zablistat ćeš poput dijamanta. Osim toga, ne moraš se brinuti da će miris brzo ishlapjeti. Ovo je jedan od onih koji zagarantirano traje i traje satima.   | Autor: miss7 miss7

Tvoj put do njega uistinu je kratak i traje manje od jedne minute. Neka to bude tvoje vrijeme za tebe! Naime, nema sumnje da si dosad već čula za naš Value4Money beauty natječaj u kojem zajedničkim snagama biramo proizvode koji zaista vrijede naših novaca. Otiđi, glasaj za po jedan proizvod u svim kategorijama, ostavi nam svoje podatke i pusti da ti uljepšamo dan. 
 

Photo: miss7

Komentari 0