Life&style

Termosice za kavu, čaj ili kuhano vino sa šaljivim, blagdanskim natpisima definitivno lajkamo

  • Prosinac nam je donio blagdanski duh i prepoznatljivu ponudu hrane i pića, a vjerujemo da će se mnogi pritom složiti kako je kuhano vino odabir s kojim nema greške
  • Toliko nam je drago da ćemo ga možda poželjeti napraviti kod kuće i ponijeti sa sobom u šetnju gradom?
  • Ako je tako (bit će brže, bolje i bit će ga više) možemo to učiniti u nekoj od ovih preslatkih termosica

Hrvatski brend Puro Amor iz godine u godinu oduševljava nas sa simpatičnim detaljima koji su karakteristični po tome što ih krase neke od najučestaliji domaćih izreka i poštapalica ili šaljivih natpisa s kojima se je lako poistovjetiti. Ipak, ovog puta fokus je na blagdanskoj ponudi, a za oko su nam zapele – termosice.

 | Autor: Instagram @puroamordesign Instagram @puroamordesign Foto: Instagram @puroamordesign

Termosice su sjajna opcija ako na posao ili bilo gdje drugdje voliš ponijeti svoj omiljeni napitak, poput kave ili čaja, ali tijekom blagdanski dana, za određene prigode, u termosici može biti i kuhano vino. Naime, termosica čiji dizajn uključuje natpis „Možda je ovo kuhano vino“, nam je izmamila osmijeh na lice, a osim što bismo je rado vidjeli u vlastitim rukama, ujedno je riječ o sjajnom znaku pažnje koji možeš pokloniti dragoj osobi. Naravno, u ponudi možeš pronaći još varijanti termosica s natpisima, od jednako šaljivih pa sve do onih nešto klasičnijih.

 | Autor: Instagram @puroamordesign Instagram @puroamordesign Foto: Instagram @puroamordesign  | Autor: Instagram @puroamordesign Instagram @puroamordesign Foto: Instagram @puroamordesign

Iza brenda Puro Amor krije se Dragitza Rastegorac, a svoju simpatiju prema Hrvatskoj u koju se je doselila zbog ljubavi i fora detaljima, pretočila je u odličan biznis u čijoj se ponudi nalazi pregršt posebnih sitnica, pa ako još uvijek nisi istražila što sve možeš kupiti iz ponude brenda, pravi je trenutak da to promijeniš.

 | Autor: Instagram @puroamordesign Instagram @puroamordesign Foto: Instagram @puroamordesign

Osim termosica, mi izdvajamo popularne jastučnice s natpisom „Božić dolazi i kilogrami isto“ ili pak šalice na kojima piše „Možda nisam na vrhu bora, ali sam i dalje zvijezda“. Jako fora detalja, kako se kaže – ima na bacanje.

 | Autor: Instagram @puroamordesign Instagram @puroamordesign Foto: Instagram @puroamordesign

Možda vas zanima Bark & Run ručno izrađuje marame za pse. I, da, ima 'matching' setove da se modno uskadimo... Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @puroamordesign
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    odlično